Új hozzászólás Aktív témák

  • goldb

    tag

    válasz rainman72 #49237 üzenetére

    Szóval 10. napja van itt a TV, nem végeztem semmi komolyabb tesztet rajta, az világosan látszott, hogy sosem volt használva, mert a kijelzőjén és hátul is gyári fólia volt, távja, csavarok és minden más bontatlan zacsiban, a dobozon pedig körbe gyári szalagokkal tekerve érkezett hozzám.
    Még 3 napom lenne visszaküldeni, de eszem ágában sincs, ezért a pénzért jelenleg nem kapnék jobb TV-t. Mivel második TV-ként funkcionál jelenleg, és lehet marad is így a jövőben, heti max 8-10 órát lesz használva, aminek a fele játék lesz reményeim szerint. Szörnyen restellem, de nagyon kevés időm volt vele foglalkozni (talán 2 óra), így nem tudok szolgálni technikai részletekkel azzal kapcsolatban, hogyan teljesít azokon a területeken, melyek ingoványosak az oled technológia számára. Nem kerestem rajta hibákat, így nem is találtam, az én szememet gyönyörködtetni fogja az bizonyos, feltéve hogy lesz alkalmam többet legeltetni rajta a tekintetemet. Egyelőre 30-as oled fénnyel használom, más beállításhoz nem nyúltam, és figyelek, hogy ne legyen túl sokáig statikus tartalom megjelenítve rajta.

    Nagyon hálás vagyok rainman72 - nek :R és a Media Marktnak ezért a szuper lehetőségért ("MM Outlet 408e 65C9" - hogy ne kelljen keresgélni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák