Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Citroware #49805 üzenetére

    A CX menüje villámgyors, aminek a procija még a C9-nél is 10% gyorsabb a mérnök szerint, akivel beszéltem Németországban. De nem is kell ez a 10% duma, mert a c9- és a cx-et egymás mellett láttam nyomkodva a menüjét, a cx mindig gyorsabb volt. B9-nél meg 25% az erőfölénye, eltudom képzelni már milyen lajhár lehet, amiről te írsz most, de...

    Ez a WebOs és a távirányító komolyan nem tudom mitől akkora nagy szám, én kimondottan utálom mind a kettőt. Főleg, amikor a kezedbe fogod a shield távirányítóját, rájössz, hogy az MR egy bunkó hozzáképest. Az "egér" ráadásul olyan érzékeny CX-nél, ha jön egy kis szellő, bekapcsol. A WebOs átgondolatlan, egy katyvasz néha az egész. A gyakran használt dolgok miatt "658789 lépésben" lehet odaérni, de amit ritkábban használsz, annak majdhogynem dedikált szarja is van.

    Nem minden tartalom néz ki jól, pl judder 2 vagy 3-nál, van amikor ki kell kapcsolni, van amikor 5-re kell tolni. Na most ide eljutni, hát a jó édes anyját a szoftverrészlegnek. Vagy megcsinálhatnák, hogy néhány menü a gyors funkcióival elérhető legyen.
    Szerencsére, mint írtam a menü k...va gyors, emiatt elnézem neki, hogy ilyen szarul van megtervezve.
    Jól tetted, hogy a pro-t rendelted, mert annyival nem drágább, mint a sima, ahhoz képest, hogy mennyivel le van butítva. És már szoftverileg is a pro-t nyomják inkább.
    A Shield pro szinte már alap egy oled mellett, na meg egy frankó erősítő.

    Na megint az előpélda, én, vagy te, vagy más, aki hasonlóan gondolkozik és nem csak ömleng a nagyvilágba, hogy a legjobb tv az övé a világon, és aki nem fogja a birtokolt tulajdonát g..i szépre fényezni, mikor vannak vele bajok. Ezektől függetlenül a tv képminőségileg (már) kicseszett frankó, de nekem a 82-es méret alap lenne, kár, hogy nem lehet kapni nagyobba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák