Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Chaser #2731 üzenetére

    "talán ilyesmi nem érint, de jó tudni"

    Ha nem UPC médiakártyát használsz, akkor valószínűleg nem érint.

    "múltkor láttam 370-ért edigiben vagy mm-nél, az már elgondolkoztatott, de nyilván szeretném tudni mit veszek ennyiért"

    A Media Markt áruházak adták 374.999 forintért, én is azon az áron vettem meg.

    Ami a jótállást illeti... jogos, amit mondasz, viszont sajnos már általános, hogy a gyártók zöme ilyen kevés jótállást ad. (Egyébként ilyen összegnél, valóban nem szabad, hogy tétel legyen az a ~tizenegy néhány ezer foruint, amibe az extra jótállás kerül.)

    Az árak pedig valószínűleg menni fognak lejjebb is. Ha számodra a 3D megjelenítés képessége nem fontos, akkor szerintem kifejezetten jó helyzetben vagy.

    Eléggé "beállt" a TV piac az első negyedévben, miközben jönnek, sőt már itt is vannak a 2017-es modellek. Azoknak pedig hely kell.

    Nem véletlen a minden hétvégén érvényes akció a legnagyobb multiknál.

    Ha rákeresel az "arukereso.hu" oldalon, láthatod, hogy még igen sok féle 2015-ös és 2016-os modell elérhető a legkülönfélébb üzletekben. (Nyilván, ezeknek a forgalmazóknak csak egy része az, amiben az ember jellemzően maradéktalanul megbízik.)

    Én majdnem 100%-ban biztos vagyok abban, hogy még a karácsonyi akciókra is marad egyes, 2017 előtti OLED modellekből a készleten. Azok lesznek a legjobb árakon értékesítve.

    És az is várható, hogy a termékek alap árát is elkezdik levinni hamarosan. Így működik... pár hétig, 1-2 hónapig rendszeresek a ~10-15-20%-os akciók, aztán ha nincsen kellő eredménye, akkor jön a permanens leárazás.

    Aztán arra vonatkozóan is kezdődnek a heti akciók, aztán megint leárazás... így folytatódik, amíg ki nem pörgetnek minden egyes bent ragadt darabot.

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák