Új hozzászólás Aktív témák

  • Joshi

    titán

    válasz baluka #11374 üzenetére

    "Hello mindenkinek!
    Kérdésem van, elsősorban az A1 tulajokhoz: Az európai support oldalakon még csak a 2017 októberi frissítés elérhető, kiegészítve egy 2018 január 31-i hírrel, hogy a DV támogatást biztosító firmware késik, ellenben a Sony USA oldalán fenn van a legújabb firmware: [link]
    Feltételezem az európai modellekkel nem kompatabilis, tehát felesleges vele próbálkozni USB-s frissítés formájában, meg tudná ezt valaki erősíteni?"

    Írtam a Sony Magyarországnak és a következőket válaszolták.

    Kérdés:
    Üdvözlöm önöket.
    Érdeklődnék, hogy a készülék Dolby Vision frissítése mikor lesz elérhető az EU-s A1 készülékekre?
    Az amerikai verziók már januárban megkapták a frissítést és az EU-s frissítést hivatalosan februárra datálta a Sony. Mi az oka a csúszásnak?
    Válaszukat előre is köszönöm

    Válasz:
    Tisztelt Ügyfelünk!

    Köszönjük levelét.

    Tájékoztatjuk, hogy a frissítés, mely a Dolby Vision támogatást tartalmazza folyamatosan lesz elérhető az európai TV készülékekre, tehát egyes készülékeken eltérő dátummal jelezheti a TV a frissítés elérhetőségét, ilymódon csúszásról nincs szó.

    A SONY elsősorban az Egyesült Királyságban teszi elérhetővé ezen frissítést, majd a kontinens többi országaiban, folyamatosan elérhetővé és letölthetővé válik.

    Szíves türelmét kérjük a frissítés megérkezéséig és javasoljuk TV készülékén kapcsolja be az automatikus szoftverfrissítést, hogy készüléke mindjárt jelezhesse a szoftver letöltésének lehetőségét.

    Bármilyen más Sony termékkel kapcsolatos kérdésével a későbbiekben is forduljon hozzánk bizalommal.

Új hozzászólás Aktív témák