Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz <Adamsky> #23836 üzenetére

    Én eddig úgy csináltam a navigálást az elmúlt néhány évben hogy egész egyszerüen itt összeraktam(https://turistautak.openstreetmap.hu/turautvonalk.php) egy túrát, és megjegyeztem fejbe amennyire csak tudtam. Ezután a helyszínen mapy.cz offline térkép segítségével navigáltam. Maga az útvonal megvolt fejbe, de nyilván azt azért meg kellett néznem hogy egy aktuális kereszteződésbe merre is forduljak hogy jó legyen!

    Ezt szeretném most kiváltani az órával.
    Alapba hogy ne kelljen a telefont elővenni ha elágazáshoz érek, plusz ha még konkrétan jelzést is kapok, az már hab lenne a tortán.
    Poi alatt olyasmire gondolok hogy pl tudom hogy van olyan hely ahol vízet lehet vételezni, vagy épp egy látnivaló van, és mondjuk azok elé 100-200 méterrel beraknék egy jelzést hogy szóljon az óra, és akkor tudnám hogy nah most kell figyelni :)

    Egyébként én mindenképpen gépen szeretném összekalapálni a túráimat, és azokat lementve gpx-be ráküldeni az órára.
    És egyáltalán nem vagyok a fizetős programok ellen...ha megéri, akkor simán hajlandó vagyok fizetni. :K

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák