Új hozzászólás Aktív témák

  • robertr

    csendes tag

    Sziasztok!

    Hat év használat után, sajnos tönkrement a Pebble 2 órám. Mint sokaknak, nekem is fejtörést okoz a helyettesítése. Gondoltam, mivel sokan megelégedéssel használnak amoledes órát, hát megpróbálom én is. Vettem egy Amazfit T-Rex Prot. De ez a kézrángatós módszer nekem nem megy. Ezután próbaképpen, vettem egy transflective kijelzős Amazfit Stratost. Az óra része tökéletes, de a fekete háttér előtt világos kisméretű betűvel írt értesítések, minden körülmények között olvashatatlanok.

    Az igény nem lenne több, mint amit a Pebble tudott. Az idő mindig láthatósága, és a napi rengeteg email megjelenítése, a feladóval, tárgyal és legalább a levél szövegének egy részével. Semmi egészség, sport funkció nem fontos.

    Többen ajánlották a Garmin Instinct-et, de nem tudom, hogy mennyit takar ki a kijelző jobb felső sarkában lévő kerek kijelző a megjelenített szövegből. Ez mennyire zavaró?

    A másik óra, amire én gondoltam, az a Ticwatch Pro 5, a két kijelző miatt. Itt viszont a rövid üzemidő, és a sokak által panaszolt megbízhatatlan működés ami negatívum.

    Ha valakinek van tapasztalata a fenti két órával, és még tudná erősíteni, hogy melyik felelne meg legjobban az igényemnek, azt megköszönném. Vagy ha van egyéb ajánlott típus, persze az is érdekel.

    Nem is értem, hogy miért hagyják ki a gyártók az epapír (eink) kijelzőket. Szerintem sok embernek nem fontos a fhd felbontású színes kijelző.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák