Új hozzászólás Aktív témák

  • kisskd

    tag

    Sziasztok!
    Mindenki órákat keres rajtam, a "piacismeretem" erősen kopottas, segítenétek? Minden esetben kérés/elvárás, hogy ne vmi noname csoda legyen.

    1, fiatal hölgynek keresünk elsősorban rendszeres (nem csak edzés alatti) pulzusmérésre vmit, 20-30k a célár, 50k a nagyon max.

    2, szintén hölgy(ek)nek keresünk vmi hangsúlyozottan óraformájút (négyzetes belefér, de karpánt, meg nagy bumszli műanyag nem), amin elsősorban a értesítéseket néznék, plusz esetleg hívást vennének fel, de egyikük egy kis edzés közbeni pulzusméréstől sem sértődik meg. Árban itt több sáv is belefér, ha meggyőző a kütyü, de minimum elvárás a magyar nyelv, és a stabil, mókolásmentes, megbízható működés, ha mindig állítgatni kell, nem lesz használva.

    3, Samsung Gear S2-m kiöregedett már, keresem az utódját. Szeretettem az óraformátumot, a lünettát különösen, de nem ragaszkodom hozzá. Amíg stabil volt tetszett, de egy idő után egyre hektikusabban jelenítette meg az értesítéseket + leszokott a hívásfelvételről, ez nem volt szimpi. Ha a pulzus mellett mérne véroxigénszintet is, és kibírná, hogy reggel felveszem, és következő délutánig rajtam van, az nem volna rossz alvásmonitorozás céljából.

    Szerk.: Jah és a GPay + Curve is vonzó lenne a 2-3. kérdésnél, de ahogy látom, ezzel még nincs használható tapasztalat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák