Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
válasz scyllarus #14349 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Közben támadt egy ötletem, és felhívtam a Xiaomi szervizt.
Ott egy igen készséges kolléga azt a tájékoztatást adta, hogy egy Mi Fit alkalmazással is mehet 2 azonos óra, de csak az egyik lesz aktív.
Ha jól értettem az indításához kell az applikáció és utána a nem aktív is fog dolgozni, lépést/pulzust/időt számlál, de ezt nem fogja szinkronizálni a telón lévő applikációval, míg az aktív az igen.
Hogy hogyan lehet váltogatni, hogy melyik az aktív, melyik nem arra nem tudta a választ.
Az ő elméletét igazolná, amit valamelyik fórumban olvastam: ha el akarod adni a régi MI Band karkötődet, csak akkor veszi meg a kereskedő, ha leválasztottad az applkációdról, mert csak úgy tud a leendő vevő csatlakozni hozzá. -
SirRasor
addikt
válasz Tompkins #14350 üzenetére
Hozzácsaphatok még egyet a listához? Csak még nem lehet kapni:
Amazfit GTS 2 mini
Szerintem eladom a Bip U-t és veszek egy ilyet, amint lesz. Csak a +GPS a fontos, de alumínium ház+laposabb+AMOLED nekem megéri azt a +8k-t (30k körül lesz alin)Make Love not war!
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Van már olyan okosóra amelyik leírja a diktált magyar szöveget?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb topicot, remélem tudtok segíteni.
A diéta mellé használok egy Huawei band 4 pro aktivitásmérőt, és ezzel mérve 42 perces 5km/h órás séta 184 kcal-t égetett el , még a kalóribázis.hu oldal amiben vezetem a kalóriákat, kalkulátora szerint ez 286 kcal-nak felel meg. Melyik lehet közelebb a valósághoz, melyiknek higgyek? :)
Köszönettel: Balázs -
SirRasor
addikt
válasz Bazs1981 #14356 üzenetére
Az órának hinnék.
A távolság és sebesség sajnos édeskevés, mert nincs infó arról, hogy TE milyen intenzitásúnak érzed. Viszont ezt pont látja a karperec a pulzusodból.
A legegyszerűbb teszt: sétáld le ugyanazt a távot gyorsabban, és ha jó az elmélet, akkor több elégetett kalóriának kell lennie attól függetlenül, hogy kevesebb idő alatt elvégzed. Ha viszont kevesebb kalóriát mutat 184-nél, akkor sajnos nem jó az algoritmus.Más: ha ennyire számlálod a kalóriákat, akkor valószínűleg fogyni akarsz. Erőfeszítés nélkül is lehet úgy, hogy közben sokkal egészségesebb is leszel az időszakos böjttel.
Ami durva, hogy most ezt a módszert izomépítésre használomMake Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Dwatti #14364 üzenetére
Nem trollkodásként, hanem komolyan: mire alapozod ezt? Nekem egyik se volt, de széttúrtam az internetet és semmi közvetlen összehasonlíthatót se találtam.
Egyedül annyira leltem, hogy a Garmin és Amazfit új szériás szenzorai már elég jól megközelítik a szíjas pontosságát (nyilván a PPG korlátai között és persze 2 külön teszt alapján). Ezért is tettem le a voksomat az olcsóbb mellettAz viszont tény, hogy jelenleg a Garmin Connect jobb a Zepp-nél.
Make Love not war!
-
Samanbacsii
őstag
válasz SzabóTamàs90 #14355 üzenetére
Szóval nem tudtok ilyesmiről...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
SirRasor
addikt
válasz ChoppR #14366 üzenetére
Egy picit eldugták, de az alis hivatalos Amazfit Storeba pont tegnap került fel.
Írtam a boltnak, de azt válaszolták, hogy nem tudják mikor érkezik a lengyel vagy spanyol raktárba. Nyilván csak onnan éri meg rendelni.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Orgi
addikt
Hátha valakinek segít a döntésben: alapvetően túrázáshoz, úszáshoz, futáshoz kerestem komolyabb okosórát, mint a korábbi Honor Band 5, amivel különben teljesen elégedett voltam, az applikáció is szimpi volt (nekem jobban tetszett mint a Xiaomi-féle, de ez egyéni véleményem). Egy Honor Magic Watch 2-re akartam váltani, de piszkálta a fantáziám a Garmin Instinct és szerencsére külön FB csoport van használt termékekre, onnan sikerült behúzni egyet.
Nagyon röviden rég voltam valamivel ennyire elégedett, iszonyúan tetszik az egész. Már a full retro kinézet, ez a fekete-fehér kijelző is király, a menü elsőre bonyolult de tök bele lehet jönni és az applikáció egyszerűen szuper, a Healthot is bírtam de ez magasan veri. Az üzenetkezelés talán egyszerűbb volt a Honoron, főleg a MW2-n, szóval én azt mondanám, aki inkább sportolni keres órát, az Garmin, mert nem véletlenül kerülnek ennyibe (de használtan is be lehet szerezni), akinek inkább az okos funkciók, annak pedig a Honor/Huawei/Amazfit. -
-
SirRasor
addikt
válasz Tompkins #14370 üzenetére
Mi a f***?!? A hivatalos oldalon benne volt, ez 100%! Én se látom...árcsökkentés miatt kiveszik menet közben, vagy mi?
Dwatti erről már írtam nem is olyan régen. Az említett órákban a régi Biotracker 1.0 szenzor van, amikről most beszélünk, azokban 2.0-ás üzemel és sokkal jobb lett a pontosság az általam talált tesztek alapján.
De tény, hogy a Garmin app jobban tetszik nekem is (nincs, de youtuben végignéztem egy végigmutogatós videót). Látszik azért, hogy a Zepp próbálja másolni, de még le van maradva.Make Love not war!
-
Dwatti
addikt
válasz SirRasor #14374 üzenetére
Nekem nem csak pulzussal , gps nyomvonal és magasság méréssel voltak gondjaim.
Ok azóta újabb chip került bele de amiben többször csalódsz az után elveszik a bizalom.
Sportra továbbra is Garmin fogok használni.
De vennék egy jó okosórát is de egyenlőre nincs olyan fő funkció amit jelenleg a Garmin ne tudna .
IWatch , Samsung jó lenne ha üzemidő meg a Samu szoftvere is jólenne
.Huawei meg szerintem nem tud többet mint egy Garmin (most az órán telefonálást nem számítva) -
Orgi
addikt
válasz jézusom #14376 üzenetére
Nekem mind úszásnál gondom volt a Band 5-el a kijelző miatt, mondjuk ha pause-ra raktam 2 menet közti szauna miatt, állandóan elindult tusi alatt, mind téli túrázásnál, már mindent kikapcsoltam de így is volt hogy a pulcsi/kesztyű dörzsölődése kiszedte pause-ból, hülyét kaptam tőle. De tény, hogy nagyobb óra ez, boxkesztyű alá nem férne be azt hiszem.
-
Orgi
addikt
-
tutis
őstag
mi watch lite-al vannak már tapasztalatok? Mi band 4-et érdemes lecserélni erre?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
dudi6
senior tag
Amazfit GTS 2 mini -t innen is lehet rendelni. Én végigvittem a fizetésig, cím megadással.
Ingyenes szállítás van Mo-ra is. Kérdés, hogy honnan jön? De elvileg EU... Írtam, nekik, de nem válaszoltak. Lehet megvárom az Alis Eu-s készletet. Arra lehet valahogy beállítani figyelmeztetőt, hogy ha elérhető Eu-s raktárból, akkor jöjjön egy email? Én se látom itt a Gps leírást, pedig elvileg tudja...[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
egykori
őstag
Sziasztok,
Egy Amazfit Bip U órán szeretnék gyári alaphelyzetbe állítást csinálni, de nem jövök rá, hogy hogyan kell. Tudna valaki segíteni? -
Dwatti
addikt
válasz egykori #14394 üzenetére
Ott ahol a restart van nem lehet jobbra balra lefelé tovább lépni ?
Amúgy párosításhoz valószínű QR kódot kell az órán előhozni.
Itt pedig van reset[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz Dwatti #14395 üzenetére
Óóó, igen!! Ott a Restart alatt van kettővel a Factory reset. Én azt hittem nincs lejjebb semmi.
Szégyenlem magam. De nagyon köszönöm!varázsgömb fórumtárs ajánlott Youtube videót, ami szintén a fentieket mutatta meg. Köszi neki is!
Végül is a telefon és az óra párosítása így sikerült, minden oké!
[ Szerkesztve ]
-
MAGUS7
tag
Sziasztok!
Amazfit Bip U-ról mik a vélemények ? Xiaomi mi band 4-et váltana,Amazfit band 5 van a családban,az bejön a több funkció miatt,de ugye az Amazfit Bip U sem sokkal drágább 10890- vs 18790- itthonról,ahogy néztem ebben az árkategóriában ezek a legjobbak,az alvásfigyelés,pulzus,véroxigénszint ami fontos nekem,beépített GPS nyújt annyival többet hogy esetleg drágább modellt válasszak ? ha kintről rendelnék gondolom még rájönne a szokásos sarc?iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
mutyuru
aktív tag
Amazfit GTS 2 mini nemet amazonon is rendelheto 99.90Euroert. Szallitas Honk Kongbol jan 28tol.
-
SirRasor
addikt
válasz egykori #14386 üzenetére
Az órán: húzd le fentről a menüt: Settings\system\factory reset (csak a restart látszik, de tudsz lejjebb görgetni)
Ja látom már megvan. Na mind1, ma amúgy pont csalódás volt az Amazfit Bip U: bebicikliztem dolgozni úgy, mint állat. Alig kaptam már levegőt az utolsó 5 percben, igaz nem tartott sokáig. Erre a pulzusmérés egy vicc:Ez csak azért gáz, mert ugyanaz a szenzor és szoftver, mint az Amazfit GTS 2 mini-ben, tehát abban se lesz pontosabb
dudi6 értesítési lehetőséget nem láttam alin: betettem a kedvencek közé és ott nézem minden nap.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo IV
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja