Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz parandroid #45141 üzenetére

    "iOs" és "legalább annyira használható", egy mondatban..? :)
    az ios-ről egyelőre az a véleményem, hogy korlátoz. kellemetlen. kicsi a betű. nem tördel rendesen.
    bizonyos programok-beállítások esetén (ahol valamelyik sarokban van egy OK vagy mentés gomb), nem érzi az ujjam csak ötödszörre.
    Zenét hallgatni kurvajó, és nagyságrendi fejlődés egy blekkberri után, de mégsem fogom többet nyomogatni, mert nem növeli különösebben a hasznosság-érzetemet, és általában nem jó olvasni, és írni sem jó rajta, mert keskeny, fekve meg kevés a hely, még a ponthoz is külön be kell lépni egy menübe, stb.

    Véleményem szerint nincs hibája azon android(ok)nak, amit (amiket) használok. A kamera-probléma adott, de az Nexus 4-specifikus.
    Nem fagy, stabilan működik, logikusan használható. Kb. 80 appom van, ebből kb. 25-öt telepítettem én, ezek hasznos appok, nem játszom rajta, amit akarok, azt megcsinálja. Néhány appot meg is vettem, mert tök jó. Szeretem, hogy van file-rendszer, hogy tudom pakolgatni a dolgaimat könyvtárakba, tudok belőlük rar-t csinálni, felküldeni a felhőbe két gombnyomással, majd lementeni bármelyik notimra, stb. Ugyanígy vissza is tudom állítani. Szeretem, hogy még a billentyűzetet is válogathatom.
    Szeretem, hogy felnőttnek tekintenek, hogy engedik, hogy garázdálkodjak a készüléken.

    A tárcsázó és névjegy számomra jól működik. (Egy baj van, hogy lollipopp alatt kisebbek a gombok, így pl. nehezebb visszahívni valakit. de szvsz ez kezelhető).
    Nem tudom, Te mit vársz el egy tárcsázótól, szerintem egyértelmű opciók vannak, vannak könnyen elérhető kedvencek, mindent könnyű megtalálni, új számot hozzáadni, összevonni másik névjeggyel. (tudom, nincs olyan fícsör, hogy összekeverje a névjegyeimet az asszonyéval, de szerintem ez nem gond :D)

    Igaz, sosem használtam samsungos csili-vili csodákat.

    És mondom, hogy a 2.3-as android óta nagyon sok víz lefolyt a Majnán. :P

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák