Új hozzászólás Aktív témák

  • Dtomi

    őstag

    Nem tudom ki-mivel fotózott eddig életében de kezd nagyon nagy sületlenség születni ebből az objektív (szubjektív) vitából. Való igaz én eddíg távcsőbe nem fotóztam még soha. De nem gondolom, hogy bármikor is könnyebb lenne fotózni vele mint egy AF es teleobjektívvel. Mikor nincs fény nem lehet fotózni, ez ennyi, ezen nincs mit írni még 100 oldalt, ez egy baromság, egy ordenáré nagy baromság!!!! Ha valaki 1 büdös fotót mutat nekem akárhonnan ami szürköletben készült, és nem speciális bemozdulás, vagysziluettes háttérfény fotó f2,8 1/10-1/100 ISO 4-800-on készült és értékelhető élességű és nem fosszürke az egész, megfelelő kontraszt mellett, akkor lepippantom magam.

    Szürkületben nincsnenek színek, nincs olyan megvilágítás/árnyék amitől térézékelés létrejöhet, nincsenek csúcsfények, portrénál nincs szemfény olyan mintha döglöttállat lenne a képen, nincs megfelelő kontraszt.

    Bigmával 500-on 6,3on nem lehet élességet állítani??? Érdekes én ilyet soha nem tapasztaltam FIZIKA Ha FTM + AF el nem tudok valamit befogni mert nem látom Akkor mi a jó istent akarok még fotózni???? 400 f2,8 - 300 f2,8??? Nem csodaüvegek ezek nem látnak sötétbe!!!!! 4-5 x ad ki gyorsabb záridőt mint egy 5,6 vagy 6,3-as üveg DE NEM LÁT SÖTÉTBE

    (#3674) De ugye nem ez a kettő lett használható??? Ez egy vicc!!! Nem temészetfotó!!! Ez egy nagy büdös nulla!

    Légyszives nyissatok egy új topikot a marhaságokhoz, mert ennek semmi köze az objektívekhez!!! Ne offoljátok szét a topikot.

    (#3678) Ezt komolyan gondoltad??? Ugye nem???

    "Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

Új hozzászólás Aktív témák