Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Archttila #59514 üzenetére

    Első mechám egy Tesoro Gram Spectrum volt, Kaihl RED kapcsolóval. A Gram Spectrumban az volt a jó, hogy alacsonyabb profilú volt, mint az átlag mecha. Viszont a piros kapcsoló nem a legideálisabb a gépelésre azoknak, akik nem csapját le tövig a gombokat. A piros kapcsolónál ui. folyamatosan nő a rugóerő, és nem érzed, mikortól érzékel.
    Volt Kaihl Brown kapcsolós Tesoro Excalibur Spectrum. Ez már sokkal jobb volt gépelni, mert tényleg valamennyire érezni az átbillenési pontot, utána érezhetően kisebb erő kell a tovább nyomásához, emiatt persze szinte mindíg tövig nyomod. Viszont az (főleg a Gram Spectrum után) nagyon magas volt.
    Most egy Ozone Strike Pro van előttem, ez Cherry MX Brown. Szerintem gépelésre a Kaihl barna ennél jobb volt. És igaz, hogy ez is elég magas, de ezen van egy valamiféle csuklótámasz szerűség, ami ezt egy kicsit kompenzálja. Viszont az MX Brown-al szerintem több a félreütésem, mint az Excaliburban lévő Kaihl barnával volt, ennek oka talán az, hogy az MX Brown kapcsolón nagyon nagyon minimálisan vehető csak észre az átbillenési pont.
    Ja, és az Ozone-t sokan azért húzzák le, mert nem RGB, viszont a gémer gombok fixen pirosak. Én már ilyeneken nem akadok fenn, legalább nem vérpistike gémer fontok vannak rajta.
    Szóval a tuti billencs számomra egy olyan Gram Spectrum lenne, amiben az Agile Red kapcsolóhoz hasonló alacsonyabb profilú kapcsoló lenne, csak nem pirosban, hanem barnában. De sajnos nincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák