Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz maross #2648 üzenetére

    Válaszom:

    "Köszönjük a választ!
    Sajnos ezt így tolmácsolni nem tudjuk tovább az ügyfelek felé, hiszen mindenki ismeri a MNB deviza adatait. Ezen a héten közel 100.000 Ft (bruttó) emelés történt pl. a ROG-STRIX-RTX3080-O10G-GAMING kártya esetében nálatok.
    Ellenben, ha az € árfolyamot megnézzük, akkor az elmúlt egy hónapban(!) nagyjából 30 Ft emelés történt. Ez egy 950€ körüli termék (lsd. www.caseking.de) esetében egy hónap alatt 28.500 Ft emelkedést jelentene "csak"... ennek ellenére mégis 3.5x-es emelkedést realizáltatok.
    Értem, hogy a beragadt 2080S és 2080TI nagyker készletekkel valamit kezdeni kellene, és úgy tűnik ennek egyetlen módja a túlárazása az újabb, jobb szériának, de az nVidia által közölt MSRP-vel ez köszönőviszonyban sincs már. Kiskereskedőként nekünk ezen elvileg még valamennyit keresnünk sem ártana, de erre nyilván így semmiféle lehetőségünk sincs, hiszen az ügyfelek az ajtót ránk vágva, szitkozódva távoznak és én is ezt tenném a helyükben, hiszen nem arról van szó, hogy kicsit drágultak ezen hardverek a forint gyengülése miatt, hanem felfoghatatlan mértékben drágultak ezek a kártyák és bajosan lehet ezt már csak az €/Ft számlájára írni..."

    Várom a válaszukat.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák