Új hozzászólás Aktív témák

  • Dönc

    tag

    válasz BRIKLY #17208 üzenetére

    Nekem akkor lett gyanús, amikor platformot váltottam tavaly novemberben és pár hétig tök alap beállításokkal futott a kártya. A hibák viszont ugyan úgy jöttek. Bár ettől még driver gond is lehet, de ha így van, akkor elég sok driver hordozza ezt az utóbbi időből. Általában naprakész driver van fenn hozzá.

    Hőmérsékletek nálam is elég siralmasak bár nem annyira, mint nálad. Ha csak ennyi lenne, akkor azt mondom ok, de felmerült a memória lehetséges hibája is.
    Mondjuk még egy évet kihúzni vele elég necces, de ennyi miatt még nem gariztatnám. Ennek értelme se sok lenne, mert ott az a jó ha megy/nem megy állapotba kerül a cucc.

    Kicsit abban bízok, hogy elkezd komolyabb gondokat produkálni, amivel már a garit értelmesen el lehet indítani. Ha nem akkor jövőre megcsináltatom aztán valszeg eladom, mert ez a hűtés egy vicc, ami a 3060 Ti Eagle kártyákon van.
    Fiamnak vettem használtan egy 1070 Ti-t az MSI Gaming fajtából, annak a hűtése röhögve megenné ezt reggelire Én meg butaságból ragadtam le a Giga vga-k mellett, előtte egy 1060 G1 Gaming volt, ami nem volt rossz, sőt a mai napig megy hibátlanul, érintetlenül..

Új hozzászólás Aktív témák