- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz #Morcosmedve #9650 üzenetére
Az draga, annyit nem akarok kolteni.
FFodi azt hiszem talalt megoldast a 980-nal, aminek a Ti -nel is mukodnie kell, nem? Vagy ez mar mas? Tudom, hogy van valamifele lock, VBios -al kiutheto.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz jones965 #9652 üzenetére
Ez nem tunik bonyolultnak. Csak a gari ezzel bukik. Ah, nehez ugy. Hotwire -re irjak, hogy nem bootol. Ezt meg ki is probalnam, ambar nekem nem LN2 -re kellene. Utana a feszt mivel lovom neki?
Melyek azok a Ti-k egyebkent, amelyikeknel siman software -esen megoldhato a plusz feszultseg?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
-
kenwood
veterán
válasz akoska07 #9640 üzenetére
Nekem valaki azt mondta,hogy fogoval le lehet szedni a matricas csavart.
en mondjuk nem vok hive a gpu tuningnak,es a kezugyessegem/turelmem is hianyzik a bindzsizeshez,de nem tartom elkepzelhetetlennek.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
őstag
válasz MPowerPH #9644 üzenetére
Mert a hőcső már nem is adja át a hőt közvetlenül a szélsőnek, csak a kinyomódott paszta... nem védem a gyártót, de sztem a két lelógó hőcső maximum 50% teljesítménnyel üzemel így is. Az a kinyomott paszta meg semmit nem befolyásol, ilyen erővel lekennék a lelógó csöveket is és mindjárt 100%-os lenne a hűtés.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
MPowerPH
félisten
válasz SchumiBácsi #9667 üzenetére
Dehogy lenne az. De ez egy pocsek megoldas, kar szepiteni.
Don't Tread On Me
-
GeneraL_XTX
veterán
Megjött a MSI GTX980Ti Gaming, de nem vagyok tőle elájulva.
Egyrészt elég furcsa dolgokat művel, 970 után drivercsere, de pl WoT-ban állandóan elmegy a kép, majd visszajön játék közben is, meg láttam pár fura villódzást is pár pillanatra, mintha memória hiba lenne.... A kártya gyári órajeleken üzemelt.
ASIC 62,5% GPU tuningot próbáltam eddig 1450-et már nem bírta alapfeszen, 1410-et eddig úgy tűnik hogy igen, nem egy nagy eresztés
Kicsit hangosabb és melegebb is mint a 970 Gaming, de ez várható is volt.
Alap Firestrike 14.000pont körül volt, én a 970 után nem vágom hanyatt magam tőle, az is tudott 11-12k körül.
Valley Heaven páros viszont hatalmasat gyorsult tőle
-
őstag
-
h1mpi
félisten
-
Macka
veterán
válasz GeneraL_XTX #9669 üzenetére
Nem kellene annak az FS pontszámnak jóval magasabbnak lennie? Alapfesz mennyi nálad?
Nálam WOT alatt nem villódzik, és nem is csinálta egyetlen alkalommal sem, pedig 1478-1491 között megy.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz Sebestyen01 #9673 üzenetére
Egy pillanatra azt hittem, hogy amit írt, az a Graphics Score... Így viszont csak kevesebb, mint amiket eddig általában linkeltetek, de nem abnormális.
-
kenwood
veterán
En megneznem szuz windowssal,amig meg van lehetoseg az elallas/72 oras cserere.
Lehet szoftveres,driver hiba is,de jobb meg idoben kizarni a hardveres problemat.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ffodi
veterán
válasz GeneraL_XTX #9676 üzenetére
Ez teljesen jó. Ne az összpontszámot nézd, mert az a procid miatt limitált lesz, hanem a graphics score-t. Ott meglesz az elvárt különbség.
Az alacsony ASIC-ed miatt meg kell majd feszelni, hogy elérd az 1500 MHz-et.
players111:
Artmoney?
daveoff:
Amúgy azokkal a kártyákkal megy az AB-hack amiken a VRM controllerhez hozzáférsz I2C-n keresztül. A ref-en és a legtöbb customon az említett NCP81174 van, amihez így nem férsz hozzá, így a "driveren keresztüli" max 1,275V a vége.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
westlake
félisten
válasz #35434496 #9659 üzenetére
Szerintem gáz, hogy nem lehet simán emelni a feszültséget 1300mV fölé. Én nem ezt vártam volna az XTREME-től. Ennyi erővel ez a jelző jelenthetne egy jobb hűtést, meg a válogatott GPU-t. A 12 fázis meg nem értem. 1270mV-hoz a gyári 6 fázis is elég.
A BIOS-t még mindig szívesen venném.Play nice!
-
deadwing
addikt
Úgy látszik ez egy ilyen időszak és csak ilyen kártyák jönnek... Én is alacsonyat fogtam ki, de más baja nincs. Asus Poseidon-om van.
Nagy nehezen elértem vele az 1490-et, de már vissza is tettem 1400-ra.
Pár fps a különbség csak és folyton bennem motoszkálna a tudat, hogy ki van hajtva a bele szegénynek.
Szóval én maradok alapfesszel 1400-on, legfeljebb később ha szükséges, akkor bios mod és + fesz.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
akoska07
nagyúr
Holnap ha lesz erőm és tudok vmi jó kamera állást találni,akkor csinálok 3 monitoros videót,mert a felvevő progik nem tudnak ilyet. Így marad a rendes kamerázás,ami nálam korlátozva van,mert telefonnal vagyok.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
GeneraL_XTX
veterán
Most hogy igy nèztem màs teszteket is, alapórajelen összpontszàmban is csak 2-300 pontal vagyok lemaradva
Azèrt most nèzegettem gèmeket azèrt tènyleg combosabb a jàtèkok alatt a 980Ti azèrt elèg komoly hogy 1440p fulll beàllítàsokkal a Witcher 3 ~60 fps ahol azèrt a 970 màr erôsen megnyekkent Meg ez az elsô kártya ahol WoT alatt egy pillanatra se esik le az fps fix60-ról (villogás azóta megszûnt, nem tudom mi lehetett a baj )
Bár az AC Syndicate maxon már csúnyán megfekteti ezt is ezen a felbontáson
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Ha egy MSI GTX980Ti Gaming is lehet 62,5% ASIC-os, akkor az se ajánlott kártya. Mondjuk a Giga G1 között is akad hasonlóan gyenge eresztés. Jó ám az, egy módosított biossal simán hajthatod ~1.210V-on 1450MHz körül, de lehet hogy annyi se kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nem tudom miért csodálkoztok azon,hogy a custom kártyákon se lehet feszt korlátlanul állítani,amikor mindkét gyártó csak ugy enged terméket a neve alatt ha feszlockos... ez már nem az elsö gen ami így megy le,ezért is írtam,hogy a custom piacot kivégezték,mert csupán a hűtésben térnek el a kártyák.Persze lehet mellkast verni 12 meg 14 fázisra,de nem sok értelme van.
Ahol van LN2 mod,ott is tesznek róla,hogy úgy meg kelljen bütykölni a pcbt hogy az ne legyen nyomtalan...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
brumi1024
veterán
válasz GeneraL_XTX #9688 üzenetére
A Syndicate 1080p/1200p-n is meg-megnyekken, 55 fps körül van az átlag, 40 körüli a minimum. De a W3-hoz bizony kellett a Ti, ha cél volt a maxközeli (nincs 8xMSAA meg stb persze) 1080p fix 60 fps volt a cél.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz westlake #9693 üzenetére
Úgy,hogy sem az AMD se az nVidia nem támogatja,ezért is furcsálltam amikor a fury megjelenése után várták hogy majd feszt lehet emelni... lehetni lehet csakúgy mint akármelyik maxwellnél ehhez valamilyen buhera kell,vagy hardveres,vagy szoftveres de egyik sem official.Ahhoz a max feszhez pedig amit ök megadnak bőven elég a referencia megoldás mindkét oldalon.Ezzel próbálják meg csökkenteni a garanciális problémákat (és ezzel a többlet kiadásokat) már kb a harmadik generáció óta.Ez van sajnos...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
westlake
félisten
Akkor jól értettem. Viszont ez nem lehet igaz, ha vannak gyártók, akik mindenféle hardveres módosítás nélkül engedik (sőt, támogatják) a fogyasztók feszültségének szabályozását. Ott az EVGA, a GALAX, az MSI. Ha tiltott lenne, akkor higy adhatnának ki olyan kártyákat, amiket kiadtak? A három gyártó megfelelő kártyájához semmilyen varázslat nem kell, adott hozzájuk a gyári szoftver.
Bár azt még mindig furcsállom, hogy se a GALAX, se az EVGA szoftverét nem lehet hivatalosan beszerezni. Pedig a GALAX oldalán (HOF) a feszültség emelésének lehetősége ki is van emelve, mint feature.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
TTomax
félisten
válasz westlake #9695 üzenetére
Sajnos ez nem igaz, az eVGA-hoz vagy evbot vagy 3rd progi kell,(ami vagy megy vagy nem,mert még csak nem is az evga adja,hanem a rajongótábor csinálja meg,akárcsak az evbothoz a firmware frissitést pl ezért is nem lehet már kapni elég régóta) és ráadásul módosított bios,sőt van hogy bizony ezt-azt le kell forrasztani.Az MSInek biztosan nincs olyan programja amivel tudsz plussz feszt adni az official felett,ott az msi abnak van egy unofficial módja amivel igencsak el lehet küldeni borért a kártyát, a Galaxról meg még nem is hallottam hogy ott egyáltalán bármi is lehetséges,az Asusnál is pl forrasztani kell hozzá a nem ref kártyákon, és még sorolhatnám... nincs többé olyan hogy veszel egy custom kártyát és az MSI ABvel majd adsz neki 1.5V VGPU-t... azok az idők elmúltak.Akik hardcore LN2-re készülnek mind vagy forrasztanak,vagy unofficial dolgokat, programokat használnak az összes nagy név ezt csinálja,kingpin, 8pack stb...
Itt a topicban sincs senkinek olyan kártyája aki csak úgy simán megy 1.3V fölé,és nem is lesz csak az általam felvázolt módon,mert az a cél hogy ha ilyenre vállalkozol akkor ne éljen a garid,nyoma maradjon.★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Joshi
titán
Pl a 290-nél én simán felmentem 1.280V környékére pedig ref kártya volt alap bios-al. Na most ehhez képest a 980Ti-vel örülök ha az 1.237V-al működtetni tudom a kártyát pedig mókolt biosa van. A Furyt nem ismerem, de most hogy említetted ott is vége van a dalnak. Akkor a tuning innentől kezdve már bevállalósabb, de mindenképpen logikus amit mondasz, mert ha fizikailag kell mókerolni az biztosan garivesztéssel jár.
Egyébként teljesen logikus lépés a gyártók részéről.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Akkor nem vagy elég tájékozott. Nekem két HOF kártyám is van és a szoftverükkel (mondjuk az is lehet, hogy nem GALAX "termék") minden további nélkül lehet feszültséget emelni (vGPU, vMEM) olyan szintre, hogy az akár azonnali halált eredményezzen.
"Voltage tool (developed by enthusiasts) allows voltage beyond stock limits"
(FEATURES rész)LIGHTNING-om nem volt, Classified-ot (780 Ti) meg lustaság miatt ki sem próbáltam.
#9699: Látod, most megfogtál. Lehet, hogy igen, de az is lehet, hogy nem. Nem emlékszem.
Itt van mögöttem mindkét kártya, de megint csak a lustaság.
De biztos vagyok benne, hogy hamarosan le fogom ellenőrizni.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
TTomax
félisten
válasz westlake #9698 üzenetére
Ki is mérted,hogy mennyi az a "beyond stock limit"?Mert szerintem kb 1.28V VGPU,csodálkoznék ha tévednék cáfolj meg!
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest