- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Jó kis kártyák.
GIGABYTE GTX 980 Ti XTREM WATERFORCE 3X 6GBV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Erdei88
veterán
válasz Sebestyen01 #9100 üzenetére
Az EVGA sem!
Ha ez a Waterforce van olyan jó mint az EVGA Hybrid, biztos, hogy nem vennék ebben az árkategóriában mást!
-
Modst3R
senior tag
csiga hangos, és ha van más jó hűtéssel ami nem, és nem drágább v nem sokkal...
hát evga biztos válogat. classi itt nem vt 70 alatt - bár ez ugye semmit nem jelent - elvileg!
hát van olyan is. kingpin, még azt is megszabhatod mennyi felett legyen, csak olyan ára van. kivi lennék egy eladási statra XDDDErdei88
waterforceban egyett kell értsek[ Szerkesztve ]
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
KAMELOT
titán
EVGA válogatja a GPU-t természetesen ha KingPin-t veszel.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Sebestyen01
őstag
válasz KAMELOT #9104 üzenetére
Kingpint szandekosan nem is emlegetem, hisz az nem megfizetheto, bolti forgaloman ahogy en tudom nincsen, es hat ha valogatjak ha nem szerintem olyan felara van amennyiert ott maradhat a standon! Az valoban annak eri meg aki nitrozik, otthoni costum gamere szerintem az nem opcio, bar ha valaki megteheti
Amugy azt hittem a classikon is valogatjak a gpu-at,, es ami nagyon jo az lesz a kingpin, ami csak jo megy a calssira, a pcb-je a classinak ugyan az mint a kingpin , vagy is laikuskent igy keprol, csak a rez bordaban kulomboznek!
Szerintem a giga a kategoriaban meg elerheto aron kinal minoseget, es sebesseget, lehet a windforcos hangos, de hat azert nem low profil cuccrol van szo Hozzateszem szerintem itt mindenkinek van olyan kuckoja ami illik egy ilyen vga-hoz, es mar is lehet mersekelni a hangot -
daveoff
veterán
válasz KAMELOT #9109 üzenetére
Nem igazán, a gpu binning az teljesen más eljárás. Az asic csak egy dolog, sokat nem jelent, főleg extrém tuning esetén, amire valók ezek a kártyák. Kérdezd csak meg playerst...
Ez az egész asic baromság a kingpinnél csak egy marketing bullshit, de biztos lehúznak vele pár embert.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Sebestyen01
őstag
válasz KAMELOT #9109 üzenetére
Itt mondtak hogy hangos, neztem teszteket, na most a videokon nem jon at ez termeszetes, de ahogy neztem 60% utan mindegyik suvolt mint az allat Na most aki hangtalant akar az vagy levizezi vagy hibridet vesz, bar annak is van hangja, szerintem az msi seahowk sem halk darab, foleg hogy felig ref a kicsike! Aa waterforce az mar kozel az, ugye a hazventik elnyomjak a 12es-t a radin a pcb-n meg nincsen venti sehol sem, mondjuk furcsa nekem meg mindig hogy a rezlap, es a heatpipe elegseges lenne a vrm, ram parosnak, inkabb a vrm-nek.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Sebestyen01 #9112 üzenetére
A %-os érték csak egy dolog. A különböző gyártók, különböző méretű és típusú ventiket szerelnek a kártyákra, ami miatt az is könnyen előfordulhat, hogy az egyik 100%-on olyan hangos, mint a másik 60%-on.
"ugye a hazventik elnyomjak..."
Ha a házventik hangja elnyom bármilyen levegős/kompaktvizes hűtő hangját, akkor ott már eleve nagy az alapzaj. És itt jön képbe, hogy mindenkinek mást jelent az, hogy "hangos".
Szerk.: Én pl az MSI gaming-et simán kihallom már akkor is ha 35-40%-on megy a venti. Érdemes itt megjegyezni, hogy ez 800-1000 rpm-et jelent!
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
KAMELOT
titán
válasz Sebestyen01 #9112 üzenetére
Nekem a G1 még 40% főlé nem pörgött.
(#9111) daveoff: Azt tudom, hogy marketing. Inkább az lenne az ideális ha víz alatt 1700-1800Mhz menne a GPU és le lenne tesztelve.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Joshi
titán
válasz KAMELOT #9114 üzenetére
"Inkább az lenne az ideális ha víz alatt 1700-1800Mhz menne a GPU és le lenne tesztelve."
Ne hülyéskedj, ennek a gyártástechnológiának a vége ~1600MHz, de akkor már tényleg nagyon a végét mondtam. Te extrém tuningos eredményeket vársz a víztől? A vízhűtéstől nem lesz tuningosabb egy gpu de ez már 100x le lett írva, esetleg néhány MHz nyerhető a víztől nem több. -
h1mpi
félisten
A 980Ti Xtreme Gaming is jó választás lehet, aki vga-t keres. A 970-ből kiindulva jó darab lehet. [link]
A Waterforceon az a belső fém tényleg ilyen karcos vagy csak valami fénytörés?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Sebestyen01
őstag
Meddig is nezegeted csorot beszereles elott 1 percet? Kit erdekel hogy nez ki a femdarab benne Szerintem aki szepseget keres egy pc alkatreszben az beteg Az ablak meg azert van hogy vilagitsok mint a buzibar mikor megy a cucc, lehet szabalyozni hogy vilagotson villogjon pulzaljon, programbol
[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
Amúgy ebben is benne van a mókuskerék mint a hybridben?
-
daveoff
veterán
válasz Sebestyen01 #9127 üzenetére
Akkor mindent a víz hűt, nem?
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #9127 üzenetére
Igazad van a VRM 77 fokos, ami jó, de látszik, hogy nem vizes, de lehet, hogy a heatpipe-ot a víz hűti, mert venti nincs benne és passzívan ennyit nem tudna. A Guru3D-n van egy komoly teszt. Ha bejönnek a pénzeim januárban és tudok rá akciót, akkor lehet megkóstolok egy ilyet még
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz daveoff #9128 üzenetére
Atvitt ertelemben igen, de mint ahogy tegnap engem is kiigazitott jogosan egy kollega nem fc viz van rajta csak a gpu-n van a blokk es a rezbol kigyozik a heatpipe!
h1mpi:
En is morfondirozok rajta, mert nagyon jo arban van, es talan tartja is ez az arat, legalabbis szerintem! A gurus tesztre rakeresek, kicsit olvasgatok igy este, a pumpa tipusarol esetleg tud valaki valamit?[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Sebestyen01 #9130 üzenetére
Én ez értem, de nincs rajta külön venti, és a heatpipe is a gpu blokkba csatlakozik, szóval a kompakt hűti azt is, más hőleadó felület nincs, csak a radi. Kérdés, hogy így az a szimpla 120-as radi mire elég, de azért a tesztekben nem szerepel rosszul.
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #9130 üzenetére
Nagyon jó véleménnyel vannak a tesztek erről a vga-ról. Bár mindenki fikázza a Gigabyte-ot évek óta nagyon komoly termékeket tesz le az asztalra alaplap és vga fronton is. Az emberek leragadtak az 5 évvel ezelőtti gyengébb vga szériánál. Már a 780 óta semmi, de semmi gond nincs velül. Talán csak a Ghz verzióval voltak memória gondok. Az eVGA sokkal jobban leszerepelt az elmúlt években... csak a 970 óta ajánlott megint venni.
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
Nyilvan a giga nem asus szintu cuccokat gyart, talan a felso kategoriaban igen, de most szerintem ettol el tud tekinteni mindenki latva az arcedulat, es azt hozzateszem eddig nekem gigaval nem volt sosem gondom, es aki hasznalja a szurkeallomanyt az tudja hogy minden cegnel lehetnek szar szeriak, ez alol egyik sem kivetel!
-
Macka
veterán
válasz Sebestyen01 #9134 üzenetére
Radeon fronton nem számít túl jónak a Giga WF megoldása.
-
kisbancsa
senior tag
Üdvözlet. Hó végén szeretnék egy 980ti-t venni, csak nem tudom melyiket kellene. Konkrétan ezt néztem ki : [link]
Erről van esetleg véleményetek? Egy Cooler Master: Master Case 5 Pro házba fog csücsülni ha minden igaz. Válaszokat előre is köszönömTérdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
h1mpi
félisten
válasz Sebestyen01 #9134 üzenetére
Az biztos, mert az ASUS a legalja nálam
-
daveoff
veterán
válasz Sebestyen01 #9142 üzenetére
rog alaplapoknál is már csak a marketing bullshit megy, nem rossz, de nem ér egy forint felárat. de ebbe inkább ne mélyedjünk bele itt...
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Sebestyen01 #9132 üzenetére
-
Joshi
titán
Azért mert a kompaktoknak van egy alapzajuk a pumpa miatt, ami szinte borítékolhatóan csak hangosabb lesz az idő múlásával. Az én gépem tényleg halk, szóval nekem ezért nem kellene. A Giga megoldásánál nincs venti a vrm-re ami meg is látszik a hőfokokon, akkor inkább egy hybrid, de ugye azok drágábbak vagy ugyan úgy szerelheted. Mondjuk a hőfok annyira nem izgatna, nem egyszerű dolgok ezek.
-
Sebestyen01
őstag
1550-re boostol ez a nyomorult cucc(alant linkelt tesztben legalabbis annyit hoztak ki belole, ha ez sem eleg kerdezem en mi az ami eleg?), hova hajtanad meg szerencsetlent Ahhoz kepest hogy csak egy heatpipe van a vrm reszen szerintem terhelve oc alatt nem olyan veszesek ezek a homersekletek, ezt meg el kell viselnie a cuccnak boven! A lapot vedi a backplate az nem kap annyira belole, plusz ezt csak nem kisteszkos atx factor alufoliahazba teszi az ember, hogy mindent felfutson ! Szerintem vallalhato, de nalam a hangossag is az, így ezert is kulombozhetnek nezeteink!
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Sebestyen01 #9147 üzenetére
Igen, anno a G1 teszteknél is hasonló tuning értékek voltak a teszteknél, aztán most már az átlag az 1500-at se éri el. Gondolod hogy ez lesz az átlagos? Na vedd ki a biliből a kezed.
Én nem mondtam hogy egyáltalán nem vállalható a kártya, minden kártya az. A kérdés kinek mi számít, én csak leírtam hogy nekem mik az elvárásaim.
Egyébként pedig a hybrid hűtésnek is meg vannak az előnyei és a hátrányai, a légnek is és a FC blokkos vízhűtésnek is egyaránt. Nincs ezen semmi meglepő.(#9149) TTomax persze elhiszem, de ahogy ffodi is írta, mindenkinek más a "halk" fogalom.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
"Azért mert a kompaktoknak van egy alapzajuk a pumpa miatt,"
3 kompakt van a gépemben de te itt nem hallasz pumpazajt azt biztos...volt régen igen,meg van most is néhány hulladéknak,pl CM ami a Furyn van...de azokból se mindnek.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...