- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nincs ebben semmi érdekes, akinek visszaveszi 144Hzen idleben annak FHD monitora van,2560X1440-es felbontáson,és a felett (több monitor / 4K-n már 60Hzen sem ) nem veszi vissza egyik gyártó kártyája sem az órajelet,hanem low3D-re vált.A stabilitás miatt van szükség az emelt órajelre.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
regener
veterán
WaterForce (és FuryX) [link]
-
Lagolit
tag
Szevasztok,
Mit gondoltok az 980 TI élettartamát illetően, meddig fogja tudni teljesíteni a követelményeket? (max grafika, de még nem 4K, csak 2560x1440)
SLI-nek ilyen kategóriában van-e értelme élettartam kitoláshoz?Üdv,
Lagolit -
Tomdriver
őstag
AB 4.2
Nem tudom kezeli e végre a 980Ti Lightningot, de szerintem akinek az van már szedi is le. -
blu79
addikt
Új rekord Gtx980Ti Gpu
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Maotun
őstag
Tisztelt 980Ti tulajok
Megéri váltanom MSI 290X Lightningről 980 Ti.- re???
ASUS MATRIX-GTX980TI-t néztem ki.
vagy várjak egy évet? -
TTomax
félisten
-
ÁdiBá
veterán
Szerintetek ez gyenge egy Zotac GTX980Ti ref kártyára?
HűtésEnnél drágábban nem igazán szeretnék vásárolni.... fellehet rakni egy ref-re?
ÁdiBá
-
Modst3R
senior tag
Bios stockos vagy mókolt?
szerk.:
Compatibility
Nvidia GeForce:
GTX 980(Ti)
http://www.arctic.ac/eu_en/accelero-hybrid-ii-120.html[ Szerkesztve ]
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
ÁdiBá
veterán
válasz #Morcosmedve #8377 üzenetére
50 ezer sok... annyiért nem kell
30 még lenyelem de a fölött már nem vagyok hajlandó többet kifizetni.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
A két TitanXemen az van... 45Cfok a felsö melegebb,ezért aztán 1316-ra boostol magátol SLIben,.solóban meg 1356ra,két 800as dead silenceel,800rpmre szabályozva...ezt egy custom se tudja,csak a víz... 1546Mhzen fogy el a TitanXem akkor se megy 55C fölé...és ugye ez ref nyák...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Biztos,ez elég régóta így van és nem csak azért mert mondjuk az egyik gpud gyengébb.... nem, annyit sem fog menni,mint amire a gyengébb gpu képes....ilyen volt a 260SLI-m, a 460SLIm, a 980SLIm, de a CF sem másabb amikor még master és slave kártyákkal ment csak a több gpu,már akkor is igy működött...gondolom a sync miatt van...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Szerintem a 980Ti annyira erős és olyan jól bírja a tuningot, hogy felesleges megvenni a csúcs vga-kat belőle, nem használod ki. Egy Giga vagy MSI, Palit, eVGA custom bőven elég. Ha meg a zaj és a hőfok a fontos, akkor meg hybrideket válassz.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
-
-
ÁdiBá
veterán
De ez tudomásom szerint 12 Cm hűtő... Amit néztem 3 szériás hűtő szett pedig
ARCTIC COOLING Accelero Hybrid III-140Ez 14 cm, hűtővel rendelkezik, ezt nem lehet gondolom oda feleszkábálni.
(#8398) Milka 78 A VGA hűtőt házon kívülre nem lehet telepíteni?
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Milka 78
nagyúr
Simán lehet,de ha jól rémlik nem bontható a rendszer.Itt előttem egy Hybrid I-es van és a cső rendesen rá van pászítva mind a radi,mind pedig a pumpa csatijaihoz.Szerintem meg kéne vágni a csövet,de az nem járható út gari bukás nélkül.
Ez egyszerűbb megoldás.Talán Merlinék be is szerzik,de ha tudsz külhonból rendelni az mégjobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.