Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Locutus #14724 üzenetére

    Tudom. Ezért kapcsolom ki általában, bármelyiktől vásároltam is VGA-t. Nem az a baj, hogy mivel lehet tesztelni, hanem hogy mivel és hogyan tesztelik. Értem, hogy a userek többsége úgy használja (ergo nem is képzel jobb képminőséget), és így megfelelőnek is találják az eredményeket, de ez nem a valós teljesítmény. Ált. oda is írják, hogy a játék legjobb beállításaival tesztelnek, vagy vmi hasonlót, de a felhasználók 90%-a csak a grafikont nézi, semmi mást, aztán bőszen hivatkozik rá a körülmények ismeretének híján. Természetesen nem azokat értem ezalatt, akik saját maguk valóban rendesen letesztelik az adott hardvereket.

    No meg ott van az az előszeretettel alkalmazott megoldás is, hogy ha egy driver hibás, akkor "eloptimalizálják" ezt a hibát, csak ha az ember kikapcsolja, rögtön bugzani kezd az adott játék v. beállítás.

    Kíváncsi lennék mondjuk egy olyan tesztre, ahol az egyenrangúnak mondott VGA-kat letesztelnék akár csak PX on egymás ellen (hajrá, AMD!), de mehetnének kiváló minőségű, optimalizálatlan beállítások, v. főleg a legmagasabb szintre bővíteni az élsimítást, tesszelációt, stb. Tapasztalataim szerint egészen más eredmények jönnének ki.

    De nem akarok itt félig OFF vitát gerjeszteni, csak az én nézőpontomat írtam le. :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák