Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz proci985 #81640 üzenetére

    Köszönöm a részletes elemzést! :R

    Hosszútávra terveznék az épített vízel és az ilyenek miatt is parázok egy picit. Mármint a nem megfelelően kiválasztott komponensektől és hát itt azért lehetnek egyéb problémák: a szivárgás veszélye vagy a pumpa leállása (helló AF240 :DDD ) esetleg egy alultervezett-méretezett rendszer.

    Jelenleg azt tervezem, hogy távolról elérem a gépet és videót vágok a munkahelyemről.
    Vagy egy a már elindított rendert ellenőrzök. Esetleg újat teszek be-indítok el. Talán még össze is raknék távolról néhány anyagot vagy legalább belekezdenék.

    Ehhez meg kellene a jó hűtés mert akár hosszú órákon keresztül 100%-on jár majd a proci. Plusz ezen felül, azért szeretném kihozni a maximumot első körben a CPU-ból még biztonságos keretek között.

    (#81645) scomcomputer

    7000 valamennyiért vettem alzáról egy bontott csomagolásút. A koncepcióm az az volt, hogy megnézzem hogyan tudnám elhelyezni a gépházban.
    Amúgy 9-9,7k Ft között mozog az ára bolttól függően.

    A próbálgatás után mikor ténylegesen rájöttem, hogy ez nem fog beférni a házba, akkor elszontyolodtam és vissza raktam a dobozába.

    Ma-holnap megnézem mi tud a gyakorlatban, mert ha már ma eljutottam oda, hogy mégis használnám akkor legalább tudnom kéne hogy egy darab mit tud... nekem meg még legalább 3 db kellene a már meglévő 1 db mellé :D

    Kicsit sokfelé jár a fejem mostanában...

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák