Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz TTomax #50405 üzenetére

    Erről van szó.

    Tökmindegy, hogy az előző szériában ez a teljesítmény mennyiért ment. A 970et se a 780Ti tölé lőtték be árban. Plusz a 980Ti akkoriban éppen halo kártya volt (customok ahogy néztem TX szinten mentek), tehát megvolt az elérhető leggyorsabb prémiuma is.

    Egyébként a dolog ott is bukik, hogy pár éve én még emlékszem a 2900xt - 3870 - 4670 hármasra (egymás iterációi voltak), ahol konkrétan feleződtek az árak, teljesítményben meg a három kártya között jellemzően max 10-15% volt.

    Az viszont tényleg durva, hogy ha valaki vett lassan három éve két 290Xet, dobott a kártyákra vizet, akkor kb hasonló áron most ugyanezt a teljesítményt megkaphatja egy kártyával. Igen, tudom, multiGPU, viszont mégiscsak eltelt lassan 3 év.

    3 hét aztán lejár a 480 NDAja, nagyon remélem, hogy nem szúrják el megint a startot.

    Keldor papa: 0day teszteknél driver is lényeg, Doomnál amikor kb egy hét után megvettem már a második AMD hotfix patch volt kint. fórumokon néha még mindig mondják, hogy dehát 290X/390Xen nem fut jól... ja amikor megjelenés utáni második hétvégén toltam addigra már +40%ot gyorsult a kártya.

    hála égnek kezdik észrevenni, hogy kell sajnos az a megjelenés napi driver, nem elég, ha mondjuk két héten belül rakják rendbe.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák