Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanek úr
csendes tag
Sziasztok !
Norton security deluxe vírusírtót vásároltam.
A gondom az, hogy alapértelmezés az "automatikus megújítás" .
Beléptem a fiókomba, és megkerestem az "Automatikus megújítás beállításai"-t, hogy ezt letiltsam.
Sajnos nem sikerül, nem működik, hiba lép fel, homokórázik.
Mi ilyenkor a teendő ?...nincs klímám, windows van.......
-
Vanek úr
csendes tag
Közben megoldódott.
Átmeneti hiba lehetett......nincs klímám, windows van.......
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
A Norton Security csinálhat olyat hogy "ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése" elől a pipát kiszedi?
Minden újra indításnál be kell állítanom ezt.
Ha nem a Norton Security akkor mi csinálhatja még? -
egykori
őstag
válasz Bal0924 #3153 üzenetére
Szia, nekem is Norton Security van, de nem változtatgat beállításokat. Konkrétan az általad említettet sem. Leteszteltem, ha kiveszem a pipát úgy marad, ha bepipálom, akkor bepipálva marad restart után.
Sajna azt nem tudom, mitől van ez a gond nálad, de úgy tűnik a Norton Security nem csinál ilyent.
Ha nem oldódott meg a probléma, akkor írj az adott Windows topikba. -
ot93
senior tag
Üdv,
Ki használja a Norton-t még? kicsit ki van halva a fórum...
én 2013 nyarától 2015 októberéig használtam a NIS-t amikor is váltottam mint akkor sokan.. azóta 1 évig kaspersky-t majd egyéb vírusirtók 30 napos próbaverzióit próbálgattam, de valahogy azok nem voltak annyira szimpatikusak.. (persze attól még lehet, hogy jobbak voltak). Egyedül a kaspersky jött be úgy ahogy, de most gondoltam visszatérek a norton-hoz... (egyenlőre 30napos próbaverzióban)
Van valami érdemi változás a kb. 1 év alatt?CRF300L
-
Greenebola
senior tag
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Greenebola #3156 üzenetére
Product is limited to North America region installation only.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
growler
őstag
Szevasztok !
Használja valaki a Norton secure DNS server valamelyikét (A, B, C) ?
Vélemény, tapasztalat róla ? -
ot93
senior tag
-
-
modflow
veterán
Hol lehet most a legolcsóbban Norton Security-et venni?
-
törölt tag
Sziasztok, elég kihalt a topic, de kérdeznék.
A Thunderbird levelezőkliens-t használom, de telepítést követően nem látom, hogy a NS beintegrálódott volna valahová is, ezért kétségeim vannak a spam szűrést illetően. Nem fogok klienst váltani, mert megszoktam évek alatt, van valamiféle mód, hogy kiderítsem működik-e vagy sem ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Norton security spam szűrője csak MS Outlook alatt működik !
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ot93
senior tag
másnak sem mutatja a teljesítmény grafikon a memória és cpu terheltséget visszamenőleg? nekem kb. 2 hónapja ez van. Gondoltam majd egy frissítéssel megjavul, de nem
CRF300L
-
ph2012
senior tag
Nézegettem a Norton weboldalát: [link].
Csak euróban lehet fizetni? Forintért nem lehet vásárolni?
Van a Nortonnak magyar supportja, ügyfélszolgálata? -
Szellem.
nagyúr
Tegnap este találtam a pénztárcámban két darab not for sale Norton Antivirus kártyát. Az egyiket beaktiváltam.
Teljesen jól működik a program. Abszolút nem fogja a gépet. Eddig szimpatikus. -
ot93
senior tag
Ez mi lehet? már második indításkor írja ki, amúgy azt még hozzá teszem, hogy legalább 1,5 hétig nem volt bekapcsolva a gép, utána írt ilyent... először hirtelen arra gondoltam, hogy az a baj, hogy a norton már jóideje (1,5 hét) nem frissített (ilyen hibát tényleg jelzett) és hogy azzal van összefüggésben.. de aztán végül arra jutottam, hogy ez valami más volt... ma indításkor megint ilyent jelzett...
[kép][ Szerkesztve ]
CRF300L
-
PapauZ
aktív tag
Futtass egy teljes rendszer ellenőrzést, valamit összeszedhettél...
Ha nem talál semmit, vagy továbbra sem tudja törölni, érdemes lehet az ellenőrzést a Windows csökkentett módjában is lefuttatni.Viszont ha tudod, hogy melyik programhoz tartozik, amit jelez, akkor lépj be a karanténba (Előzmények -> legördülő menüben Karantén), és alul a Részletekre kattintva a megnyíló ablakból tudod visszaállítani, illetve ezzel együtt a kizárási listára helyezni.
-
ot93
senior tag
köszi, lefuttatok egy teljes ellenőrzést, de amúgy mint a képen látható, azt írja olyankor, mikor indítom a pc-t, hogy "eltávolítva"... de azóta is minden indulásnál jelez...
meg a malwarebytes-t is lefuttatom, most jutott eszembe
ha egyik sem segít, akkor csökkentett módban is megcsinálom ezeket, de amúgy nemtom mihez tartozik, pedig rákerestem neten, de nem jöttem rá így nem merem kivételek közé tenni.CRF300L
-
ot93
senior tag
meglett a tettes, még mielőtt bármit is csináltam a gpu-z 2.1 -es verziója automatikusan indul, és ezt a verziót indítva jelez be... 2.0-al nem és a legújabb (a 2.2-es) verzióval sem, így probléma megoldva...
bár azt nemtom mi lehetett a gpu-z 2.1-el a gondja, ráadásul először nem jelzett be rá, csak egy Norton IS frissítés óta.CRF300L
-
arcitec
addikt
Na brávó! Megújult az Identity Safe annyira, hogy sem a Chrome , sem az Edge -ben nem működik. Hihetetlen mindig ez van, vagy a Google variál, vagy a Symantec, ez miért jó? Megváltoztatnak valamit és nem működik, vagy a usernek kell mókolni... per pillanat nem tudom mi van?
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Van olyan oldal ahol működik(a többségén viszont nem), bonyolultabb lett ,több benne a manuál(már ha működik a bejelentkezésre felhívás és persze plusz kattintás), de 2 féle módon jön fel az - egyszerűbbön - nincs adat( 0 írja), de persze felsorolja, a másik mód a weboldal teliben,sorrend meg jelenleg csak ABC, megy a tapogatás,teljesen jó volt az előző, autó működött, hogy most mi ez a katyvasz....? Brrrrrrrrrrrrrr
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Alakul így napról napra, hihetetlen, visszatérnek a régi funkciók , felületek, az újjal kiegészülve, de hogy ezt miért nem lehetett első napra, a "régi" és persze jó bejáratott, praktikus, miért nem jelenet meg az első napokban, mert hogy ez eléggé látványosan eltűnt, hol voltak a tesztek ? hümm Igen és ahogy bekapcsolom a gépet, napról napra már mindig javultabb, ez most egy ilyen gyors frissítés , vagy esetleg ennyiszer kell újraindítani, na ez egy kérdés, de akkor miért nem írta ki?
U.I : Az Indetity Safe megújítása a téma[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Identity Safe Saga ...
Hát csak részben állt helyre, mivel lett párhuzamosan egy webes funkció és innen is lehet használni, bár ki van írva hogy a jelzett funkciók egy része még fejlesztés alatt. Hogy ez miért kellett és lehetne jobb a meglévőnél számomra rejtély, mivel nem kényelmesebb, sőt minden lépést külön kell kérni. Ráadásul bekavar a régibe, mivel a régi úgy 90% körül működik a belépéshez, a maradékot mondhatni elfelejtette és az új ellenben azt meg tudja, csak hát az meg jóval macerásabb. Számomra a régi teljesen megfelelt, minek egy ilyen új ami jóval kényelmetlenebb, ki érti ezt. Ez megint olyan lehet aki kitalálta, nem használja. No comment ...[ Szerkesztve ]
-
Vanek úr
csendes tag
Sziasztok,
Norton Security Deluxe-ot használok.
Pár nap múlva lejár az éves előfizetésem.
Meg akarom hosszabbítani, de azt látom, hogy a magyar nyelvű honlapjukon drágább az újabb egy éves liszensz, mint mondjuk az osztrák, német, stb oldalukon.
Megújíthatom például az osztrák honlapjukról is ? (itt kb 10 euróval olcsóbb)
Van valakinek erről tapasztalata ?
Köszönöm!...nincs klímám, windows van.......
-
vandorbab
csendes tag
válasz Vanek úr #3187 üzenetére
Ezek az árak kizárólag az új előfizetőkre vonatkoznak, a hosszabbítókra nem. Az utóbbiak is kapnak valamilyen kedvezményt a hosszabbítás kifizetésekor. Van olyan régiós kód, amit máshol is felhasználhatsz, de sokszor csak esetleges. Nem kockáztatnék néhány euróért, bár én elfogult vagyok ezzel a védelemmel, ha nem is értek mindent a cég piacpolitikájában.
-
JHC
tag
Üdv!
Esetleg nem tud valaki akciósan Norton Security-t, otthonra kellene 1 gépre.
-
egykori
őstag
Szia, a Norton esetében mindig akció van, az év bármely szakában véletlenül megnézem, mindig valahány százalék a kedvezmény. Jómagam már több éve a Symantec letöltős változatát vásárolom 5 gépre. Általában egy gépre kétezer egynehányszáz Ft esik, ez kibírható. Ám egy gépre a közel tízezer Ft ennek fényében egy kicsit sok. Black Friday akcióst leginkább amerikait találtam, de az nálunk úgy tudom nem engedélyezett.
-
JHC
tag
válasz egykori #3190 üzenetére
Köszi, ezeket én is néztem.
Eddig mindig sikerült venni Vaterán, vagy Hardveraprón, olcsón 2013 vagy újabb Norton 3-5000 forintért, csak most ezek úgy néz ki elfogytak. Annyit simán megért nekem, és sok éve vagyok Nortonos.
Boltból 10k forintért kicsit sok, ráadásul nincs bankszámlám, hogy online tudjak vásárolni, és a legtöbb helyen köztük a Norton oldalán csak így lehet fizetni.
Ráadásul az a baj hogy ezek a több gépes licenszek, csak otthoni felhasználásra vannak, pedig a céghez is vettem volna 2db 10 gépes licenszet, csak sajnos vállalati környezetben nem használható, mert arra vannak a Business nevűek arany árban, így ott megint csak maradunk AVG Antivirus-nál, mert az olcsó.
A Norton előfizetésből még van egy hetem vissza, még várok egy kicsit hátha horogra akad valami, aztán vagy AVG-s leszek, vagy nyelek egyet és veszek egy Norton boltban.
-
ot93
senior tag
Üdv, szerintetek megfertőzte valami a gépet, vagy a chrome a hibás?
Történt ugyanis, hogy tegnap a norton bejelzett, hogy egy kártevő eltávolítva, megnéztem, hogy mégis mi, aztán egy mining (bányász) vírus volt, ami a gépet fogja be coin bányászatra... azt írták norton oldalán erről, hogy ha a böngésző meg van nyitva, akkor működik a háttérben. aztán ez miatt elkezdtem figyelni a proci használatot és azt vettem észre, hogy a chrome megnyitásakor 100%-ra felmegy a cpu, ph-n való navigáláskor is 40-50% között megy, alapból a neten olvasgatva 15% körül megy a cpu, ami egy i5-3470, tehát nem gyenge annyira.
Na most ez normális, vagy mégis valamit elkapott a gép? elvileg a norton eltávolította, de lehet, hogy mégsem? valahogyan le tudom ellenőrizni?CRF300L
-
PapauZ
aktív tag
Szia!
Próváld meg, hogy csökkentett módban indítod el a Windows-t, és itt futtass le a Norton-al egy teljes rendszer ellenőrzést.
A vírusadatbázis legyen a legfrisebb.
-
dbius
veterán
Sziasztok!
Norton fiókomba több év után belépve tapasztaltam, hogy ott virít egy sok évvel ezelőtt vásárolt, de még nem aktivált Norton 360 licenc (3 gép, 1 év). Fogalmam sincs, hogy aktiválható-e még, de ha igen és valaki szívesen használná, annak odaadom ingyen. -> pü.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Megvásároltam a Norton Security-hez a kódot. Ezt hol tudom megadni, mert mindig átakar irányítani a norton oldalára, hogy ott vegyem meg újra.
Kézzel hogyan lehet megadni?Sima Nortont, honnan tudok letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest