Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz #41133696 #2904 üzenetére
Igen múködik az IE 11 is most látom én is ott a tálcán ( hehe) ILLETVE ELINDÍTOTTAM az AMD Catalyst fissítést és a weblap megnyitást kérve az IE 11 -et indította itt persze kedvencek norton minden meg van
Na akkor lehet marad a "hibrid" 8 és 10 és majd csak kiforr . Nem térek vissza úgy is ez a jővő ...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
beni26k
csendes tag
Sehogy se tudom feltenni a windows 10-re a nortont. El sem indul a telepítő. Próbáltam friss 30 napossal, azzal, amit régebben letöltöttem és mindig használok, a 90 napossal is. El sem indul. Esetleg ötlet?
-
Zotya84
őstag
válasz beni26k #2907 üzenetére
A kérdés jó. Nekem tegnap reggel cserélte ki magát a 22.5-re, majd este frissítettem 10-re és két programot kellett eltávolítanom (Start menü, aero), kettőt kellett javítótelepítenem (az egyiknek az ikonjai tűntek el, a másik meg nem volt hajlandó elindulni), de a Norton simán működik gond nélkül.
Melyik Nortont akarod felrakni? Win10-re csak a 22.5 verziójú megy fel - a 22.x szériából régebbiek sem.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Colos1
őstag
Miután frissítettem Win10 -re, a beállításoknál a "Rendszerindítási védelem", az "Auto protect" és a "Cserélhető adathordozók vizsgálata" inaktív, és azt írja, hogy "Folyamatban lévő szervizelési művelet miatt ezek a beállítások nem módosíthatók. A probléma megoldásához indítsa újra a számítógépet."
De ha újraindítom, akkor is ez van. Ez normális, vagy csak megint engem szívat?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
törölt tag
Egyelőre marad akkor a WD anyukámnál is (a jelenlegiből már kb 40+ nap van csak hátra), az újat meg addig nem bontom ki, ameddig legalábbis nem tisztázódnak a dolgok. De lehet tényleg marad véglegesen.
Most kapott éppen új rendszert (Windows 7 Upgrade volt, ráadásul keményen, mert előbb a 64-bites OEM 7-et kellett cserélni 32 bites OEM 7-re, amire alig mentek fel a frissítések).
-
Colos1
őstag
22.5 a végére nem emlékszem. Úgy csináltam, hogy először levettem a licenc -t, uninstall, majd removal tools. Norton kezelés weblapról letöltöttem a downloadert. Eleinte jó volt, majd megint előjött.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Zotya84
őstag
Akkor valamit nálad nem szeret. A kérdés, hogy mit. Nálam olyan simán működik, hogy még mindig nem vettem volna észre, hogy ott van, hacsak a Daemon Tools Free fel nem akart volna valami szemetet rakni a háttérben a gépre, amit leszedett egy riasztással megtámogatva...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Colos1
őstag
Tegnap újraraktam és az első újraindítás után már nem engedi állítani őket...
Most utoljára újrateszem. Ha nem lesz jó, qrva mérges leszek...
Ja, amúgy minden telepítés után nyavalyog a Win, hogy valami illesztőprogram telepítést fejezzek be. De rákkatanok, és simán eltűnik, semmit nem csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Colos1
őstag
B@ssza meg a kutya... meg a kedves feleségét is... Asszem, lehet de nem biztos, de úgy tűnik, megvan a hiba. Már 2x indítottam újra, és jó
Szóval, feltűnt még tegnap, hogy Win10 -en a 7-hez képest eggyel több beállítási lehetőség van. Korai indítású kártevő általi védelem. Aztán az is feltűnt, hogy anyuék gépén ezt nem engedi beállítani, és hogy ez csak Win8+ -tól van. Arra gondoltam, hogy anyuékén azért nem engedi, mert az még nem tud UEFI -t, és hogy hátha Win8 -tól a megváltozott rendszerbetöltés miatt ezt kell használni, és nem az agresszív rendszerindítási védelmet. Na úgy tűnik, hogy akkor van gond, ha ez be van kapcsolva, és a rendszerindítási védelmet agresszívre teszem. Most hagytam alapon, ami kikapcsolva, ez a korai betöltés meg be van kapcsolva.
-
törölt tag
válasz #41133696 #2913 üzenetére
Na anyukám gépén eddig maradt. Nem történt semmi rendkívüli csak aludtam rá egyet, és most, hogy az AOFP kiesett, felraktam Neki a Windows 10 Home-ra a NAV-ot:
Csak a Windows Edge böngésző van Nála telepítve, semmi sallang, viszont vannak reklámhegyek, meg ugye az AOFP nem szűri ki a sok dzsuvát, így jól jön az extra védelem. Na meg elhasználom a két vásárolt kulcsot
Amikor meg lejár mind a kettő akkor elég lesz uninstallálni a Norton-t, és marad a Defender + AOFP, extra esetben megelőzheti egy reset is (már ezért megérte váltani Windows 7-ről 10-re, na meg millió más okért).
-
arcitec
addikt
válasz #41133696 #2924 üzenetére
Szeretném kérdezni, hogy nyilván kicsit megkavarta a win10 pl töredezettségmentesít az ssd meghajtón, azért ezt nézhetné , hogy milyen tip. egységen ügyködik. ( Ki lehet ezt kapcsolni valahol?)
Elég sok ms file-t karanténba tett , ki kellett szednem őket.
Illetve mivel nem tud beépülni, elő- elő egy ablak bukkan, hogy válasszak neki másik böngészőt
Lesz remény az EDGE továbbfejlesztésére, vagy ez marad így? Miért a koncepció ms is tudhatná, hogy ez így nem kerek. Miért kellet ezt így kiadni????
Köszönve....[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Colos1
őstag
válasz #41133696 #2924 üzenetére
Miért? Elvileg bármennyiszer újratelepíthető, nem? Amikor letörlöm, mindig eltávolítom a norton fiókomból az eszközt.
Amúgy kicsit utánanéztem, ez egy ismert bug, elvileg dolgoznak rajta.
-
egykori
őstag
Az hogyan lehetséges, hogy kikapcsolom, vagyis letiltom a NS Programszabályozásban a W10 beszerzése és az idetartozó WU-k működését és mégis, mintha semmi sem történt volna ismét betölti magát?
-
modflow
veterán
No feltelepítettem a Win 10 -et.
Raknám fel a Norton Internet Security -et, amiből a 2013-hoz van kódom és ez a legújabb termékhez is jó, de azt se lehet közvetlenül telepíteni, csak felfrissíteni.Csak az a baj, hogy a NIS2013 nem telepítődik a Win 10 alatt, mert kiírja, hogy nem indul el ezen a rendszeren. Ilyenkor mit lehet tenni????
-
modflow
veterán
Van valakinek tippje, hol lehet most olcsón kulcsot vásárolni NIS-hez?
-
BlackPlanet
csendes tag
Sziasztok!
Olcsó NIS (v22.x) kulcs engem is érdekel. Közeljövőben szeretnék vásárolni Norton Security szoftvert. Ha egy gépen több op. rendszert használok és mindegyiken a Norton Security programot szeretném használni, akkor elég az 1PC-s verzió vagy meg kell vennem az 5PC- verziót? -
Qasam
aktív tag
válasz BlackPlanet #2941 üzenetére
5 PC 1 év - 22,12€
http://plati.ru/itm/Norton+Security+5+PC+%2F+1+year+%7C+activation+code/1839335 -
arcitec
addikt
A trezor bejelentkezési adatok listája újabban abc sorrendben jelenik meg , nem mint eddig a használati gyakoriság sorrendjében, hol lehet ezt állítani, ha lehet... Köszönve ...
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
arcitec
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest