- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Norton Security with Backup & Norton Security 90 Days Free
Norton Security
Norton Security with Backup(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
A szzámlázó programomba van egy cikk importer nevezetű fálj, ha a nortonnal megvizsgálgatom akkor nincs vele gondja, de ha elindítom törli.
Hogyan tudom kikapcsolni, hogy ne törölje?
Épp idegbajt kapok tőle, hogy nem tudok dolgozni miatta. -
-
cekkk
veterán
De nem értem mi a gond vele?
Két verzió van fent a gépemen a számlázóból, egy szerver, amit használok esténként itthon és egy kliens ami meg a benti éles verzió. A szerverprogramban lévőnél nem szól semmit, a kliensnél meg igen. Gondolom azért mert hálózaton keresztül akar kommunikálni másik géppel
-
arcitec
addikt
válasz #41133696 #2957 üzenetére
Kérdezném a Norton Ghost kiváltására ez elég?
Norton Security
Automatikusan biztonsági mentést készít a Windows-alapú számítógépeidről (legfeljebb 25 GB-ig)Ez locál is megy? Illetve kiváltja a Ghost funkciót? Továbbra is maradni akarok a renszer lemezkép
mentésénél. Ennél praktikusabban nem lehet elkerülni az esetleges újratelepítést ( Mondom én ).Illetve alternatíva lehet a
Symantec System Recovery Desktop Edition ?? Hol lehet ezt jó áron beszerezni ?Mivel a Ghost már nincs a termékpalettán.
Mit csináljak ??
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
törölt tag
válasz arcitec #2959 üzenetére
Az a 25 GB elég soványka, én mást használok:
1. Acronis True Image HD, amit az SSD-mhez kaptam: Kingston SSDNow V100 64GB teszt. Az abszolút tökéletes lemezkép mentő, egyetlen hátránya ha valaki BitLockert használ, akkor arról a meghajtóról nem tud biztonsági mentést készíteni.
2. Biztonsági mentés Windows 7 alatt - block szintű mentés, beépített, ingyenes.
-
ot93
senior tag
üdv,
valamely hazai boltban/weboldalon lehet vásárolni dobozos norton security 2015-öt? mert én nem találtam. Esetleg már a 2014-et is elfogadja?
Előre is kösziCRF300L
-
Zotya84
őstag
Azért nem lehet vásárolni, mert az Symantec kettéválása óta a Symantec nem árulja, a Norton meg (remélhetőleg - még) nem... (A disztribútorok meg folyamatosan próbálják lenyomni a torkunkon a Symantec Endpoint Protection Cloud terméket...)
Az, hogy elfogadja, szerintem nem teljesen igaz. Mert aki frissítette a 2014-et mindnél Norton Internet Security maradt. Míg, akik vettük - az új licencelés miatt -, mi már Norton Security-t kaptunk. és bár a két program ugyanazt tudja, mégsem ugyanaz. A licencelése változik.
Úgyhogy szerintem csak akkor próbálj rá a 2014-es kulcsra, a ha te frissült verziód NIS maradt, egyéb esetben Tegyél fel 2014-et a kulccsal, majd frissítsd le 22.5-re.
Egyébként talált már valaki magyar NIS 22.5 telepítőt, hogy ne kelljen mindig frissítgetni netről, csak rátelepíteni?
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
ot93
senior tag
válasz Zotya84 #2965 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Most 22.5.2.15 verzió van nekem és NIS maradt. Ehhez jelenleg 2013-as kulcs van... Viszont 4 nap múlva lejár és mivel továbbra is ezen vírusirtó mellett döntöttem így itt az ideje beszerezni egy új kulcsot Viszont én a dobozos híve vagyok Akkor ha most veszek egy 2014-est akkor elfogja fogadni és a legújabbra érvényes lesz? Ha igen, akkor mi votl az, hogy a 2015-ös csak 15-ös kulccsal működik?
Előre is köszi!
CRF300L
-
Zotya84
őstag
Akié a 10 miatt frissült, az licenc szerint továbbra is 2014-es NIS, és azokat a kulcsokat fogadja el. Az, hogy ez attól még a program verzióban 2015-ös, egy dolog.
Aki 2015-t vesz, az már az új licencet veszi, és az a termék már NS - és nem is fogadja el a régi licences kulcsokat.
A lényeg: amíg a termék NIS, addig a kulcsok a 2014-ig jók hozzá, amint NS, vagy NSwB, onnantól 2015-től levő kulcsok jók hozzá.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Zotya84
őstag
Na látod, ez az ami jó kérdés. Személy szerint, én nem tartom kizártnak, hogy a NISből lett egy 22.5, oszt kifújt. Hisz már majdnem pont egy éve új licencelés van. És úgy néz ki, hogy az új licencekből nem lesz többet dobozos verzió. (Az egyik disztribútortól én hoztam el az utolsó 10 db-t, és az se volt egyszerű, pedig még márciusban volt.)
Azóta nem várható, hogy lesz többet dobozos...
-
arcitec
addikt
Azt tudjátok, hogy az "ÚJ" Norton security mobilra hogy kerül fel?
Mivel a Play áruházban a régit látom ...
Köszönve ..Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
Volt itt egy link Jól árasított weboldalra Norton securityre ... Az hova lett, illetve tutira megbízható? Még 15 nap van hátra a 2014-es licencből és frissítenem kell.. az NS-re ... Illetve tud valaki 2-5 gépes jól árasított helyet, mert boltok nem árulják ...
Köszönve --[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
GEPESZ66
veterán
http://pcworld.hu/szoftver/villog-a-windows-10-kepernyoje-de-vajon-miert.html
A Microsoft megtudta, miért villoghat egyes gépeken a Windows 10 asztala.
A redmondiak azt mondják, hogy a ludas a Norton Antivirus, az iCloud és az IDT Audio. Amennyiben valakinek fent van az egyik a háromból, és ilyen hibát tapasztal, akkor csökkentett módban tudja eltávolítani az alkalmazást. -
Zotya84
őstag
Akkor 3 lehetőséged van.
1. Találsz valami régi kulcsot, és mész tovább NIS-sel, amíg lehet.
2. Megvárod míg - ha egyáltalán - lesz újra dobozos NS, addig meg használsz mást.
3. Váltasz másra, aki még gyárt dobozosat.4. Vagy feladod elveid, és tök nyugodtan megveszed a honlapon keresztül, és használod boldogan tovább akár a NIS-t akár a NS-t, hisz a Norton fiókodban ahogy eddig, ezután is megtalálható lesz a termékkulcs, és újratelepítéshez már nem is kell többé, elég csak bejelentkezned NA-ba, és felajánlja a hozzátartozó előfizetésed.
Én a hétvégén szortíroztam a dobozaim között, és hajigáltam ki a NIS 2011-2014 dobozaimat, mert nincs rájuk szükség...
-
törölt tag
De ők meg onnan szedték jó eséllyel. Pedig anno keményen úgy voltál vele, hogy soha többé...
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Hali.
Kicsit kezd elegem lenni a Nortonbol. Nem tudom kikapcsolni az auto protect szolgaltatast. Ki van szukritve, csillagozva pedig az a megjegyzes, hogy folyamatban levo szervizelesi muvelet miatt ez nem lehetseges, inditsam ujra. Persze az sem segit. Mi segit akkor?
Meg 60 napom van, aztan torlom le a fenebe. Ingyen volt, gondoltam elhasznalom, igy nem kellett megvennem a Kasperskyt. De kezdem megbanni....
Don't Tread On Me
-
Colos1
őstag
válasz MPowerPH #2995 üzenetére
Ez egy ismert bug. Akkor lesz ilyen, ha állítgatod a "Rendszerindítási védelem" beállításait úgy, hogy a "korai indítású kártevőirtó általi védelem" be van kapcsolva. Telepítsd újra, és ne nyúlj ahhoz a két beállításhoz.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
ƵøŁĭ
veterán
Symantec will launch new version (Rehash) of Norton Security (Cloud-Based Antivirus) on October 5
“We at Norton are constantly striving to provide the most comprehensive and responsive set of products for our customers. To that end, we are proud to announce a revitalization of our main Norton product line. See below for our current products and what their new names in English speaking markets will be after this launch.”• Norton Security Standard (formerly Norton Security for 1 Device)
• Norton Security Deluxe (formerly Norton Security)
• Norton Security Premium (formerly Norton Security with Backup)*The projected launch dates are October 5th in the US, Canada, all Latin American countries. October 19th in Australia/New Zealand, and rest of the globe.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest