Új hozzászólás Aktív témák
-
naksys
senior tag
Üdv
Miért nem tudom win 10 alá telepíteni a NIS-t?
Telepítésnél a downloader letölti a fileokat de mikor telepíteni kezdene kiírja, hogy nem kompatibilis a windowsal.
8.1-el működött, legális licencem van. -
naksys
senior tag
Azt nem tudom hányas verzió. Van egy downloaderem hozzá, gondolom a legfrissebbet kellene, hogy leszedje nem?
2015-ös vétel volt. -
naksys
senior tag
Megoldódott. Weben kellett belépni a fiókomba és ott eltávolítani a meglévő PC-t és újra letölteni a downloadert.
-
JHC
tag
Üdv!
Nem tudja esetleg valaki hol lehet emberi áron venni Norton Antivirust, Mert a cégnél lejártak a licenszek, és kellene valami 10 gépre. A Symantec oldal nem jó mert csak bankkártyával lehet fizetni, meg nem is igazán akciós az ajánlat.
-
Zotya84
őstag
Sehol.
A Symantec nem forgalmazza már, a Norton meg még nem forgalmazza (és egyre esélyesebb, hogy nem is fogja) Magyarországon. Így sajnos kénytelen leszel a Symantectől venni. De, mint céges előfizető, ha beírod az adószámotokat, akkor bizony nettó áron számol...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Gurat
csendes tag
Sziasztok.
Kicsit hasonló kérdésem lenne mint az elöttem írónak.
Hamarosan lejár a NS.
Ha a programbol kattintok a megújításra - előfizetés megújításra akkort 39,99EUR ért ajánlja fel a standard-ot..Viszont !
Ha elmegyek a norton magyar oldalára ott ugyanez márt 29,99€.Norton acc-ra belépve megújítás ismét 39,99 EUR
Nem megújító előfizetőként lenne ésszerű olcsóbbnak lennie?
Gondolom ugyanúgy mint NAV esetén a NS sem lesz dobozosan elérhető számunkra.
Van valami egyéb lehetőség olcsóbban hozzájutni ?
Anno az egyik netes oldalon 3000 ft volt éves NIS , de sejtem ennyi nem lesz.
A 40 euró azért kicsit talán lehetne olcsóbb.
Valakinek van ötlete?Köszönöm.
-
JHC
tag
Norton Security viszont kapható, csak nem igazán tudom, hogy mint cég legális lenne-e.
-
Lg52xMAX
tag
Én is nemrégen hasonló cipőben jártam.
Én egy teljesen új előfizetést vásároltam, mert ez volt a legolcsóbb! Megújítani drágább lett volna.
Itt vásároltam: [link]
Igaz 5 eszközre fizettem elő - 35.99EUR * 313,32HUF = 11276 HUF lett a vége.
Sajnos olcsóbb legális lehetőséget nem találtam. -
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Eddig Norton Internet Security-m volt.
Úgy 10perce szedtem le és ki akartam próbálni a Norton Security-t.
De nem tudom használni. Nem tudja aktiválni.
Email címet kér. megadom és erre azt írja hogy nincs licenckód ezen a címhez kötve.. :SHogyan tudok feltelepíteni egy 30naposat? A Norton oldaláról szedtem le. [link]
Kipróbálnám. Mielőtt megveszem. -
modflow
veterán
Most akkor már sosem lesz Norton Toolbar a Firefoxban? Mármint a jelszókezelőre gondolok.
-
arcitec
addikt
válasz modflow #3064 üzenetére
Katasztrófa
Nálam a chromban nagy nehezen fel lehetett venni - mert közben történt valami kiszedték - de
nem működik mert kiírja, hogy nem bír kommunikálni vele , röhej.Az Edge meg szintén mint tavalyi kiadáskor semmi nem történik, de komolyan nem értem
mi ezzel a koncepció , mert hogy nem a felhasználói élményre mennek az tuti , csak akkor meg mire ?A win10 alatt az IE explorer-be működik de az meg emészthetetlenül lassú win10 alatt állítom direkt van.
De ezek így mind kinek jók és sehol semmi válasz még az itteni bennfentes szakértőktől is nagy a csend.
Kiábrándító, de komolyan , az egész mai informatika ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Zotya84
őstag
válasz modflow #3064 üzenetére
Szerintem nem. Amióta a Mozilla kikényszeríti a csak általa aláírt kiegészítők használatát, el tudom hinni Nortonékról, hogy így már nem látják fontosnak a kiegészítőjüket. (Ahogy az egyik hazai bank is baszik rá nagy ívben, hogy a kiegészítőjük működjön - és hamarosan az sem fog már...)
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
egykori
őstag
válasz arcitec #3065 üzenetére
Hát nem tudom mi lehet nálad az oka, hogy Chrome-on sem megy az Identity Safe, mert nálam a Chrome-mal jól együtt működik a Norton. Sajnos még mindig nem szoktam meg teljesen, de itthon is és a melóhelyemen is két-két gépen ez az összeállítás megy.
Az IE11-en is van összhang a Nortonnal, de az a böngésző már tényleg elviselhetetlen nekem.
Mindenesetre nagyon sajnálom a FF-ot, de kuka...
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
1 hónap múlva lejár az 5 gépes NS előfizetésem. Ahogy szétnéztem, jócskán átalakultak a Nortonnál a dolgok. Nincs már magyar dobozos változat, a Norton-tól is három féle áron lehet megvenni ugyanazt a terméket...
Szeretem a dobozos cuccokat, szerintetek van még esély rá , hogy 1 hónapon belül kijönnek vele nálunk, vagy felejtsem el?
Mondjuk, amit itt fentebb Lg52xMAX kolléga linkelt vásárlási lehetőségként, az nem rossz ár érte.
Köszi.[ Szerkesztve ]
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
jbl
aktív tag
Gondolkozz el rajta, kell e neked valóban egy ilyen program.
Én megtettem. [link] -
törölt tag
Pont úgy jártál el ahogy én, azzal a különbséggel, hogy a tűzfalad vagy a Windows beépítettje volt, vagy nem tudom, mert nem írtad.
Ez a módszer nálam is működött több mint egy évig. Ezen a héten az Agnitum okozott sokkot. Röviden megszűnik, az Outpost termékvonal, és a Lifetime licencek korlátozott ideig - január utolsó napjáig - beválthatóak 2 darab 1 éves 3 gépes Kaspersky Internet Security-re. Így megtettem. Az én gépemen KIS van, a táblagépemen KIS van, a telefonomon 350-napig még NMS, anyum gépén 240 napig NAV+CFW. Utána mindenhol KIS lesz, ha letelik a 2 év, akkor a szolgáltatómtól tudok kedvezményesen vásárolni licencet hozzá (Invitel).
Az LT licencek is nagyot zuhantak a szememben. Persze mindig mondtam, hogy benne van a pakliban, de azért még várhatott volna a dolog, nekem akkor lett volna a legjobb, ha már lejár a két utolsó Norton licencem, de nem baj, szerencsére több eszközöm van
-
egykori
őstag
Úgy vettem ki soraidból, hogy nem Norton alternatívák után érdeklődsz, így én is azt a megoldást tudom javasolni, amit a hivatkozott kollégánál olvastál. Ugyanezt az 5 gépest tavaly 12960 Ft-ért tudtam megvásárolni, melyet ketten nejemmel, ketten lányomék és egy licencet jómagam a munkahelyi gépemen használok - minden gond és vírusfertőzés nélkül!
(Nekem csak egy pici bánatom van, hogy már egy ideje a NS IDS és a Firefox nem működik együtt, így a Chrome-ot használom böngészőnek.) -
Pgraph
aktív tag
válasz egykori #3071 üzenetére
Igen, egyelőre nem váltanám le a Nortont, annál is inkább, mert régóta bizalommal használom, ráadásul van még 2 db régebbi XP-s gép az irodában, és azokon is emberi sebességgel futott eddig.
Akkor egy kis ojrót kell izzítanom a PayPal-fiókomba... Gondolom számlát küldenek róla valahogy a céges könyveléshez.„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Zotya84
őstag
És ha megadod az EU-s adószámodat, akkor meg ráadásul nettó árat fizetsz érte. Tudom, mert mostanában csináltam párat így (cégnek). Valószínűleg még a sajátomra is túrok egy adószámot.
-
Pgraph
aktív tag
-
modflow
veterán
Ti mit használtok firefox helyett így, hogy nem megy vele a norton?
Most az új Norton Security az kompatibilis a Firefox 42-vel?
Csak a régi Norton Internet Security nem az?
Vagy egyik sem?[ Szerkesztve ]
-
Zotya84
őstag
válasz modflow #3075 üzenetére
Semmit. Sosem szerettem az ilyen böngészőbeépülőket. Mindig is le volt tiltva. Most is. Pedig a legújabb FF-ban is tudnám engedélyezni. Igaz, tavaly a NIS licencemet NS-re cseréltem. (Bár elvileg a NIS-t is kicserélték NS-re W10 miatt, csak a neve nem változott...)
-
Zotya84
őstag
Ez így van. Én is örülnék a dobozos verziónak. De a Symantec már nem árulja, a Norton meg még nem. És azt hiszem már sosem lesz belőle, hisz ennyi idő alatt már meg tudták volna jelentetni.
(Én hoztam és az egyik disztibútoruktól az utolsó 15 db-ot tavasszal - nem kis vita árán.)
-
-
-
Imco
őstag
Sziasztok!
Mit csináljak ezzel?
Norton nem indul a géppel.
Kézzel indítva pedig ezt dobja.
Van még egy gomb támogatási webhely megnyitására, ami nem működik.Köszi!
Norton Security biztonsági mentéssel
22.5.5.15
8504, 104
BucketID: 9543F582
Windows 10 Enterprise
10586.63.amd64fre.th2_release.160104-1513
Norton automatikus javítás eredménye: 0 elemÜdv! Imco
-
arcitec
addikt
Azért még nem tökéletes , ha pl új lapot nyitok nem jelenik meg, csak akkor , ha egy konkrét weboldal betöltődik
-
törölt tag
Mivel az Agnitum mint cég megszűnik, és nem akartam anyum gépét mindössze egy NAV-val védeni - amiből 2016-os verziót nem is láttam -, és mert az Agnitumtól kapott 2 darab 3 gépes Kaspersky Internet Security egyik tagja már egyébként is ketyeg, így tegnap átálltam KIS-re, azon a gépen is.
Immáron csak egy NMS ketyeg az LG LEON okostelefonomon.
-
sazo
tag
Nem értem a Symantec-et. Legalább 10 éve évente megújítom a Norton előfizetésemet, de drágábban akarja nekem adni az automatikus megújításban a Deluxe változatot (60 EUR), mintha simán megvenném (50 EUR). Az Identify Safe-hez ragaszkodom, tudtok valahol egy olcsóbb lehetőséget?
Köszönettel:
Z
-
egykori
őstag
Én mindig az olcsóbb megoldást választottam - nagyon furcsa ez az üzletpolitika
Érdemes néhány hónappal a lejárat előtt akciókat figyelni, keresni, nekem legtöbbször bejött. Legutóbb ~40€-ért sikerült az 5 gépes előfizetést beszerezni. Mind az 5-öt kihasználjuk, így kb. 2500Ft egy évre a védelem Identity Safe-fel.Béke és nyugalom...
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Megtaláltam, hol lehet bekapcsolni ha esetleg nem jelenne meg pl új lap nyitásakor a trezor sáv.A jobb felső sarokban lévő Norton ikonra kell kattintani ... (Google Chrom böngészőben)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Symantec marketingesei nagyon eltalálták ezt az elrendezést, tisztára mint a NASA irányítóközpontja A kép a Symantec Twitter csatornájáról van, nekem annyira nem volt új, mert korábban is menőztek így: Hétköznapi Red Alert 11 éves cikk Egyébként pont leiratkoztam a Twitter csatornájukról
-
modflow
veterán
Lejárt az előfizetésem. Így, hogy nem megy a Ff-ben a trezor, lehet nem oda vesztem meg az új előfizetést.
Szerintetek mit érdemes használni az ingyenes vírusirtók közül? -
egykori
őstag
válasz modflow #3092 üzenetére
A Chrome és az IE böngészőkben működik az IDS, de ezt bizonyára tudod. Nekem is fájó volt az FF-t elhagyni. Ha pedig a tanácstalanságodat nézem, lehet, hogy majd egy kis kitérő után ismét visszatérsz a Nortonhoz. Ide azok nem térnek vissza nagy valószínűséggel, akik nagy öntudatossággal állnak tovább, vagy megharagudtak illetve megsértődtek erre a cégre.
-
Zotya84
őstag
válasz #41133696 #3097 üzenetére
Miért, oda aláíratták a pluginjüket? Akkor a FF-hoz miért nem?
(Még a K&H is megtette mostanra - ami pedig elég nagy szó, mert sosem voltak a helyzet magaslatán.)
De ez már nem ezen témakörhöz tartozik.
-
Bal0924
aktív tag
Miért nem érzékeli a Norton Internet Security és a Norton Security, hogy fel van telepítve a firefox?
Azért mert 64bit-es verziót tettem fel? És nem máshová tettem, oda tettem ahová ő akarta. (Program Files)
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest