Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
2015-ös béta verzió mikor jelenik meg?
Ja itt a norton licenszem:
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, mellőzze a személyeskedést a szakmai topikban! Köszönöm!
-
PapauZ
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
NMS VIP féle szívás
Az oldalon meg kéri beírom, a generáltat is, amjd kiírja, hogy rendben mükszik. Az újratelepített NMS azonbnan más CID-t kért. -
fulton
addikt
Sziasztok
Jelenleg a NIS 2012 használom, szerintetek érdemes lenne frissítenem a 2014-re?
Azért maradgattam eddig a 2014-nél , mondván hogy talán ez még elfogadja a 2010.es kulcsot is. A 2014 is elfogadja vajon? (mármint hosszabbításnál) -
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
Friss telepítők!
Nyelv: magyar
Verzió: 21.2.0.38
Letöltés: NAV (281 MB) / NIS (268 MB) / N360 (275 MB) -
modflow
veterán
Valaki nekem azt árulja már el ,hogy a NIS mit tud akár 2 percenként frissíteni? A programozók percenként írják a kis programokat és frissítenek? Ez hülyeség.
-
törölt tag
-
arcitec
addikt
Már megint belepiszkáltak a NIS 2013 identity kezelésbe , hogy miért kellett kiemelni, hogy törne le a keze aki kitalálta használja egyáltalán? Nekem ez a véleményem , olyan lett mint a win menü ha kicsit odébb csúszik az egér már le is ugrott illetve elugrott a lista. Számomra ez nagyoon idegesítő
Kitöltő megnyitása is menü lett de kérdezem minek sokkal jobb volt a kis ikon ne máááá , hát nem írok többet mert csupa csúnya jut eszembe ... NAHÁT.....Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
ƵøŁĭ
veterán
Skacok!
Aki aktívan Norton felhasználó vagy nem rég használta az legyen szíves a saját tapasztalatait leírni ,mivel keddre prezentációt kell csinálnom a termékről . Fejben összeállt a koncepció már csak a megvalósítás van hátra illetve 1-2 tapasztalati információra lenne szükségem az enyém mellet.(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
törölt tag
Most először vártam meg, hogy 0 legyen:
Amikor lefeküdtem még 1 nap volt, és 13-a Védtelen nem volt a gép, mert ébredés után egyből ez fogadott illetve az MBAM is aktív volt arra a 2 percre, az új pedig már eleve elővolt készítve a billentyűzetemen:
Ezen már a Windows 8 emblémája is rajta van
Ami ellentétben az előzővel, iPonos és 1 gépes, ami egyáltalán nem gond, mert két PC van+ 2 androidos eszköz, mindegyiken Norton de a másik PC-n NAV+OFP, a többin pedig NMS.
Aztán aktiválás után látom, hogy a biztonsági mentés számára rendelkezésre álló hely, megduplázódott azaz 2 GB-ról 4 GB-ra nőtt
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Deck
titán
Norton 2014 IS az Esethez képest mennyire fogja a gépet?
2db p4es 3ghz cpu, 2gb ram gépről van szó
1db dual core 3gb ramos gép
1db i5ös 4gb ramos gépPS5
-
törölt tag
Akkor én leírom, hogy 2014-es verzió a kisebbik gépen, ezen a konfigon fut:
ASUS A8N-SLI
AMD Athlon 64 X2 4200 s939
3.0 GB RAM
64 GB-os Kingston SSDNow V100 64GB
Nincs érezhető lassulás. A lájtosabb MSE-vel sem gyorsabb a gép -
Zotya84
őstag
válasz #41133696 #2086 üzenetére
Nálam az D510-es Atommal szerelt gépen, 4G RAM, HDD-vel egyszerűen használhatatlanná tette a rendszer kb 20-30 óra alatt a 2014, aktív torrenttel a NIS 2014. Egyszerűen az összes CPU-t (2C/4T) és RAM-ot felzabálta, és nem tudtam vele semmit sem kezdeni, így a mostani kulcscserekor visszadobtam a 2013-at helyette, és azóta hibátlanul működik újra, akár heteken át.
(Intel D510MO deszka, 4G/800 DDR II, Seagate 2T @ 7200rpm, integrált VGA, rákötve meg effektíve egy tápkábel és egy LAN-kábel, mivelhogy csak és kizárólag távolról használom az összes programot rajta.)A nagygépen pedig hibátlanul megy a 2014 is, és annyira jó, hogy úgy működik, hogy telepítés után (kezdő konfigok létrehozása) évente kb 2* kell csak rátekintenem, ebből egy amikor elkezd hisztizni a lejáró előfizu miatt, a második amikor aktiválom az új kulcsot - már ha nem hosszabbítom meg neten. És nem volt vírusos a gépem mióta neten van - 2003 óta. És még a 2004-es magyar verzióval kezdtem a NIS történelmet. Ami 3 évig ment, hisz ugye az közismert, hogy a 2005-6 nagyon félresikerült. A 2007-es verzió volt az, amire már pénzt is tudtam/akartam szánni, azóta nem volt szükségem jobbra, mert az említett verziótól folyamatosan fejlődött, és egyre jobb/hatékonyabb lett.)
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
ƵøŁĭ
veterán
Majd ha megírtam az első cikkemet itt a fórumon . Még nem találtam rá a megfelelő termékre . Az én prezentációm nem a ti "agyatoknak" készült hanem osztálytársaimnak akik azt se tudják ,hogy mi az a Norton .Majd ha nagyobb kaliberű ,minőségibb írással tudok előállni majd cikk formájában elolvashatjátok de még arra várni kell ,mivel nincs meg az áldozat .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
konci79
őstag
-
HZoli87
veterán
-
GEPESZ66
veterán
Milyen mostanság a NORTON AV, érdemes-e ESET 7 AV-ről erre váltani?
Az ESET-et újságos kóddal használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest