- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
"A Pats meg ha így folytatja, lehet Brady az egyik félidőbe visszavonul."
Közben a lesajnált - amúgy tényleg fostalicska - Miami meg 3-0-val vezeti a csoportot.
Eddig is tébolyult fordulók voltak, de ez a mostani.
Nekem jó fordulóm volt, végre nyert a Seahawks, nomeg a Bears, és a Panthers is. Cam Newton 2 futott, 2 passzolt TD. Gyilkos a faszi. Wilson meg -1 yardot futott. Na azt meg hogyan?!?
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
*Mukeey*
addikt
Lemaradtam a meccsről,lett végül 4 elkapása Gordonnak?Játszott egyáltalán?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
vond
MODERÁTOR
válasz *Mukeey* #15752 üzenetére
Nem játszott. A meccs elején mondták, hogy még nincs olyan állapotban, sérült is(?), nem tudom.
Tovább nem hallgattam/néztem, mert 2 perc alatt kikészített a Gyula makogása. Nem hogy kevesebbet szerepelne, inkább minden fordulóban jön. És valaki még bátorítja is. A múltkor volt olyan üzenet (mondjuk lehet, hogy s SportTV-sek írták), hogy nagyon bírja, mikor a Gyula van, mert olyan jól elmagyaráz mindent.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Superman a napbó' nyeri az erejét, én meg a Pats vereségekbű'
NA de komolyabban:
Megrendeltem ma (megint) az új TV szolgáltatást. Azt mondják 15 napba is beletelhet mire bekötik. De talán így 2018-ra eljutok végre oda, hogy lesz HD sportcsatornám.
Bár vasárnaponként (is) MAC meccsre járok, szal' úgy se látom a meccsek többségét.Még egy kis off. Hétvégén bepótoltam az idei MLB All Star-t. És bár NFL-ben manapság már nem látunk himnuszt, de ott amit lenyomtak, az az egyik legjobban előadott himusz volt amit valaha láttam: [link]
ON:
Eagles meccset néztem, vagyis a végére értem haza. Azért ezzel a Colts-szal nem kellett volna ennyire szoros meccset játszani. De idén veri a sors a sasokat, nagyon sok a sérült, a fontos sérült sajnos.
Gruden jól kezdett. Tol egy "Chip Kelly-t" a Raiders-nél?! Nagyon úgy néz ki. Baromi égő lesz, ha simán kiteszik.
A héten is nagyon sok meccset érdemes lenne megnézni utólag.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
Viccen kívűl amúgy a Pats játéka nyomokban sem hasonlított önmagára. Amennyire könnyedén verték a Texanst, úgy szenvedtek a Jags ellen. Ami bocsánatos bűn, mégis a Jagsnek van egy piszok jó defense. De a Detroit ellen ezt? Persze, Patricia fejből nyomja a playbookot, látszott is hogy a Detroit D simán fel lett készítve erre a meccsre, ne aggódjatok, a többi csapat majd röhögve fogja dobálni a TD-ket a Ford stadionban is.
Mindenki verte a nyálát is, hogy milyen fasza a defensünk... Ja a Texans O-linet szerintem csak az nem veri el, aki nem áll ki ellene.
Fura ezt kimondani, de nem az offense falon múlik végre hogy tudunk-e pontokat termelni, hanem az elkapókon és Brady pontatlanságán. Lehet hogy a lazulása az off seasonben most visszaüt... Gronkon folyamatos double coverage (mint az elmúlt hét évben mindig), és egyszerűen nincs elkapónk, Cooks oda, Edelman eltiltva még egy meccsre, Gordon majd talán 8. hétre bevethető lesz, legalább annyira hogy megtanulja a playbook alapjait, és egy pár routot anélkül megfut, hogy ki kelljen húzni egy kokaincsíkot nyomvezetőnek. Az első félidőben gyakorlatilag First downt alig sikerült szerezni? WTF? Óriási hiba volt elengedni Amendolat... de hát ez van. In Bill we trust, meg társai, meg minden idénykezdet szopó Foxboroughban, plusz a sztár futónk a második körben kidőlt a szezonra, meg lehetne még hisztizni mindenen, de ha Wallmart pénztárosokból faragunk minden évben játékosokat, akkor ne csodálkozzunk, hogy a szezonkezdetek nehezek.
vond: lehetne már hanyagolni Gyulát. Értem én hogy játékvezető, meg ért hozzá, de a hangja és a kommentátori képessége olyan mintha bekopogtatnál egy lánykához az amszterdami piroslámpás negyedben, akiről csak akkor derül hogy egy testrésszel több van rajta, amikor már álló cerkával húzod szabaddá teszed a műveleti területet. Legyinthetsz rá, hogy ha már itt vagyunk mindegy, de nem hiszem hogy ugyan az lesz az élmény.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
Én is Patricia-nak adom ezt a győzelmet inkább. Ennek ellenére én tényleg azt hiszem, hogy ez lesz az az év amikor a Pats elkezd süllyedni. Persze ezt már 2-3 éve gondolom, szóval..
Egyébként meg a "viccen kívül"-ben mi a jó?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bagyulajuve
addikt
nézem itt ezt a Saints-Falcons meccset, de amit Brees bemutatott most, az oszt nem volt sámli
Resistencia eterna
-
*Mukeey*
addikt
válasz bagyulajuve #15763 üzenetére
Őrült formában tolta végig.Nincsenek szavak rá már.Nálam all time top 10 qb-ben benne van.
A Pats-hez meg annyit mondanék,hogy ilyen magas szinten,mint amit letoltak az utóbbi 18? évben,ez nem fenntartható.Brady ide vagy oda,ő is idősebb lett egy évvel megint,a csapat offseason ténykedése kuka,elengedni Amendolát,Cooks-ot nagy hiba volt és vissza fog nagyon ütni.Ez a Patriots nekem most nem áll össze és nem is fog sztem.Brady miatt talán a csoport meglesz,de kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
F-ECT$
titán
Nézem az nfl.com-on az összefoglalókat, és mintha elég erőset esett volna a minőség. Még csak a harmadik hét van, de már találkoztam kontinuitás problémával, az egyik játéknál a német nyelvű kommentátort rakták be, és mintha nem kerülne be minden fontos játék, pedig régebben merték hosszabbra vágni ezeket, ha megérdemelte a meccs.
Dive ever, work never.
-
vond
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #15763 üzenetére
Drew Brees egy félisten. Amit lehoz már lassan 20 éve, az nem semmi.
Ja, az megvolt mindenkinek, hogy most vette át a valaha volt legtöbb pontos passzt adó irányító első helyét, Favre-t megelőzve? Mögötte Manning, Brady, és Marino. TB még elvileg utolérheti, ha tovább marad, mint ő, de ~700 passzal le van maradva.
Ez a Taysom Hill gyerek mit művelt már? Brees felmegy elkapónak, a harmadik számű irányító meg fut egy 35 yardosat. Pafff.
Ez az NFC South idén kegggggggyetlen durva. 3 forduló után gyakorlatilag mind a 4 csapatot el tudom képzelni a Super Bowl-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Kotomicuki
senior tag
Clay Matthews "Never Heard of Anybody Tackling Somebody Without Any Hands"
Azt hozzá kell tenni, hogy idén nagyon rászálltak a zebrák és nem ez volt az első eset, amikor vita tárgyát képezte a megmozdulásuk.
Remélem, nem csinálnak ebből sem olyan buzis "nem érhetünk egymáshoz" "játékot", mint ahogy azt az NHL-el tették...A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
.LnB
titán
válasz Kotomicuki #15768 üzenetére
Közel sem ugyan az a kettő azért. Matthews-ra rá vannak állva valamiért, ami gáz, és teljesen érthetetlen. De nem befolyásolja a liga egészét. Még.
Viszont az NHL-ben nagy lépésre szánták el magukat a döntés hozók. A teljes liga játéka átalakult, sokkal technikásabb, látványosabb lett az egész. Én személy szerint örülök ennek, persze megértem ha valakit ez zavar. Van persze a látványos játék mellett negatív hozadéka is. Leginkább az, hogy egy konkrét játékostípus kikopott a ligából. Az erő hátvédek, és a helyüket ott is, kisebb, technikásabb védők vették át.
Én szeretem a mostani NHL-t is, és megértem, hogy mi miért történt. Jó látni ezeket: [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kotomicuki
senior tag
...és ezeket mi akadályozta meg a régi rendszerben?
Akkor is lehetett technikásan játszani, csak nem voltak ennyire behatárolva a lehetőségek.
Az egyre növekvő "ezt sem lehet, azt sem szabad" hozzáállással egyre csak veszik el azt, ami volt egykoron és lehetne most, ha volnának még hozzá Crosby-szintű játékosok - magyarán, régen az is egy játéktechnikai elem volt, hogy mikor, kit próbálnak meg bunyóval kivenni a játékból (nem is beszélve a közönség és a "győztes" csapat hangulatának ez általi emeléséről), ill. ha volt ereje egy védőnek, akkor azt is tudta használni a technikája mellett/helyett..., ma már ez nincs benne, nem lehet benne a játékban, ennyivel kevesebb lett az.[ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
.LnB
titán
válasz Kotomicuki #15770 üzenetére
Az akadályozta, hogy sokkal nagyobb számban voltak agyonütve a kapu közelében lévő technikás játékosok. Ha oda valaki bemerészkedett, azt nagy eséllyel úgy takarították ki onnan, hogy csak nyekkent. A nagy sztárok meg nagy eséllyel le voltak vadászva állandóan a hátvédek által. Aztán a csapatoknak meg volt direkt verőlegényük, akik a sztárokat védték. Én ezt nem csíptem annyira. Persze vicces volt, meg látványos, mikor Tie Domi kipakolt mindenkit levert a jégről, aztán még ráadásként berántotta a nézőt is a penalty box-ba és ott verte agyon. Csak ez most más. A jégkorong ma már nem szól annyira a fizikális erőfitogtatásról. Azt az elemét űzték ki a hokinak, ami nem igazán a jégkorongról szólt. Ennek semmi értelme: [link]
Ráadásul ennek a változásnak a hozadékaként én úgy látom, hogy egyre több arcot kap az NHL. Könnyebben kerülnek előtérbe és lesznek sztárrá már fiatal korukban is a jó játékosok. És kisebb eséllyel törik ketté a karrierjüket egy "Welcome in the NHL" bodicsekkel.[ Szerkesztve ]
-
Kotomicuki
senior tag
Elképzelem, ahogy 600 tájékán egy befagyott skandináv tó jegén próbálod elmagyarázni a vikingeknek, hogy az amit játszanak az nem jó és nem használhatják a tesierő adottságaikat, csak a szem-kéz koordinációjukat és az egyensúlyérzéküket...
Azt azért tegyük hozzá, hogy a 70 kilós szélsők bántalmazása még a saját csapaton belül is ellenszenvessé tette a 120 kilós védőt, tehát erkölcstelenségről nem beszélhetünk - legfeljebb kirívó esetekben, aminek már akkor is megvolt a következménye - : "életszagúbb" volt a játék, nem olyan "semmilyen", mint most.
Gólokat akartak, megkapták: lassan csak egy ágyékkötőben feszíthetnek a ketrec előtt a kapusok is, nehogymá' elláthassák a feladatukat (a kekeckedőkre ráadnám a felszerelést, a régit, aztán ugra-bugráljanak benne 3x 20 percet, de ha ki mer térni a 200 km/h-val közeledő korong elől...)!
Én nem szeretnék jégkorong helyett egyszer csak nyikhaj piperkőcök balettezését és kűrsiklását látni (remélem, a kötelező tüllszoknyácskát már nem érem meg és nem azért mer én adom be hamarabb a kulcsot) - ezért sem nézem már az NHL-t: egy nézőt már vesztettek, engedve az álságos "világbéke" nyomásának.Az NFL-ben is el kell tudni fogadni, hogy ez bizony egy agresszív, test-test elleni "küzdelmet" is tartalmazó "sport" - csak halkan: nem lehet, hogy emiatt is van annyi nézője...
Persze, lehet rajta finomítani, csak ahhoz egyszerű és egyértelmű szabályok kellenének, nem az, ami ma van.
Ha meg a fizikai kontaktusokat szeretnék kivenni belőle, mert..., akkor magát a játék lényegi elemét száműznék az egészből és az már nem volna ugyan az.A WR-ek, RB-k (stb.) élettartama fele annyi, mit egy jobb (és szerencsésebb) QB-é?!
Eddig is megvolt ez a játékban (ahogy anno a hokiban), mégis vállalták emberek, hogy ebben még így is részt vesznek - aztán 5 év múlva már senki sem emlékszik rájuk (bár ez a "politikusokkal" is így van, de ők mégis jobban keresnek).Egészen véletlenül, nem lehet az, hogy az NHL és az NFL sem való mindenkinek?
Nem lehet, hogy az NFL-ben is csak a Cam Newton és/vagy a Michael Vick formátumú QB-k "élik túl", ha nincs előttük a megfelelő "testőrség"?
Nem lehet, hogy ez is egy játéktechnikai elem?
Részemről borzasztóan sajnálom Russell Wilson-t, de ebben a csapatjátékban fontos az előtte lévő fal minősége is, hogy a mögötte álló QB jól dolgozhasson és ha nem költenek erre, nem tudják jól megszervezni a működésüket, akkor nem a szabályokat kellene megváltoztatni és ezzel a gyér védelmet "könnyedén" áttörőket büntetni.[ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
titán
válasz Kotomicuki #15772 üzenetére
Szerintem nem jégkorongütővel, hanem karddal vertek volna össze. De hogy jön ez ide 2018-ban, hogy téged, milyen formában akartak felszabdalni 600-ban?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Kotomicuki
senior tag
válasz schawo #15773 üzenetére
Csupán rá szerettem volna mutatni, hogy mik is a játék gyökerei, honnan indult világhódító útjára.
A test-test elleni küzdelem uú része a jégkorongnak is, bárhogy is próbálják meg átszabni a szabályait, mint ahogy része az NFL-nek is, ahol azért történtek már előrelépések az egészség-(és élet-)megóvás területén a rugby-hez képest, ami a kiindulópont volt.A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
A Zéé
Topikgazda
Azért a GB-WAS eléggé tippmix gyilkos lett
Just a simple Lineman...
-
darvinya
titán
RedSkins csapatom ellen fogok tippelni, így ez bejött.
De volt pár meglepi és félre tippelés is.Eheti csapat mérközések könnyebben tippelhető kik nyerik, vagy aztán borítják az asztalt mindegyik veszít/döntetlent játszik.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nagyúr
válasz Kotomicuki #15770 üzenetére
Túl sok a sérülés... azt akarják visszaszorítani ezekkel.
Gondolom a szabályalkotók is látták, hogy nem fasza az hogy a fél kispad kiesik a játékból... no meg ugye az agyrázkódás bortány óta eléggé kényes téma a játékosok állapota és egészsége.
Ennek a következménye az, hogy "puhítják" az egész sportágat (meg a többit is ahol számít)...
Evvan... mások a prioritások ma, mint 5-10 éve meg még előtte...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
rlazol
veterán
válasz FollowTheORI #15778 üzenetére
Az agyrázkódás kérdés folyamatosan napirenden van, eddigi legfontosabb folyománya egy 800m dolláros peren kívüli megállapodás, amit a liga fizet ki a játékosoknak nyugdíj meg egyebek formájában.
Ez sokkal jobban zavarja a szabályalkotókat (=tulajdonosok) mint a sérülések, emiatt jönnek ezek a változtatások.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
Most tényleg komoly, hogy mai meccset csak 1x ismétlik.?
Bezzeg a gurulós szotyi ismétlik orrba …
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Kotomicuki
senior tag
AR12 sérült és a bírók is "játszottak", az utóbbiak melléténykedése nélkül azért egy szoros GB-győzelem összejöhetett volna.
(#15778) FollowTheORI:
Kibővítve rlazol gondolatmenetét: a sérülések akkor fájóak a tulajdonosi kör számára, ha a túlfizetett és túlsztárolt játékosuk dől ki, akitől a bevételeket várták (nézők, reklám, stb.), ill. ezt egy olyan közegbe kell helyeznünk, ahol ma már mindenki nagy pénzt akar, az utolsó lúzer ügyvédsegédhelyettestanonc is és egy esetleges "sérülés", amivel régen vagy foglalkoztak (van csereember), vagy nem (a játékos játszani akar - az indokot esetleg a szerződése "apróbetűs" részében megtaláljuk, vagy egyéb ráhatás miatt), már okot adhat egy "szokásos" kártérítési perre és ezen kettő dolog, együtt már kellően nagy érvágást tud jelenteni a tulajdonos bevételeire is, ami ellen "fellépni kényszerül" és inkább a játékot vágja tönkre a szabálymódosításokkal, csakhogy neki jobb legyen.
De nem kell túlvizionálni a dolgot: a tucatjátékosért abszolút nem aggódnak, ők a fogyóeszköz kategóriát képviselik a szemükben, bármit is nyilatkozzanak a köz felé...Evvan... mások a prioritások ma, mint 5-10 éve meg még előtte...
-
berek21
őstag
Vasárnap este 7-kor Patriots-Dolphins mecss a Sport2-n. 👌
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
.LnB
titán
válasz *Mukeey* #15786 üzenetére
Ezt a meccset én nagyon várom! Nem tudom, hogy mondtam e már, de én évek óta 'Fins drukker vagyok/voltam! Sose szurkoltam már csapatnak.
Patricia után most majd Amendola rekteli Brady-éket.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz berek21 #15785 üzenetére
Igen, végre lesz 7 órás meccs. De a Patriots vergődését ezután a - nyilván fontos - csoportmeccs után elfelejthetnék egy időre. Meg az LA meccsekből is elég lesz egy darabig, köszi. Mindig csak bajom van, mi?
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Én már kezdem megsajnálni őket, főleg TB12-t.
És amúgy is szívesebben nézek valami mutatványosabb meccselést, mint egy újabb Pats verést.
Aztán amekkora nagy túlélők, meg feltámadók még végén megint SB-ba kerülnek, hiába a sok vergődés.
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Giants meccs pl szökőévente szokott lenni,tavaly volt egy azaz 1 darab.De az a lényeg,hogy a Rams-et minden héten láthatjuk,akiknek fél házzal megy a szezonjuk.Tudom persze,jó csapat,contenderek stb,de néha megnéznék mást is...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
.LnB
titán
Kevin Hart bemutatja mi a sack idén : [link]
Én sírok a röhögéstől! "say something nice"[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Kotomicuki #15784 üzenetére
nem is beszélve arról, hogy mindenki az NBA és MLB brutál játékoskifizetéseivel példálódzik. Csak ugye az NBA roster 12 fő, az MLB 25, és 82-82 meccses a szezon, mégha a stadionok kisebbek is, ez ennyivel több közvetítést jelent.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Zanik
addikt
Nagyon izgalmas volt a TNF meccs. Nem bántam meg, hogy felkeltem megnézni hajnalban.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest