- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #15350 üzenetére
Szerintem ezen a szinten az edzőkön sokkal több múlik, én meg hiszek Jacksonban, ezért szerintem idén is 4 a maximum.
@Steelers - L
vs Saints - L
@ Jets - L(?)
vs Raiders - L
@ Ravens - L
@ Chargers - L(?)
vs Bucs - W(?) - mert itthon vannak
vs Steelers - L
@ Chiefs - L
@ Falcons - L
vs Bengals - W(?)
BYE
vs Texans - L
@Panthers - L
vs Broncos - L - ez is lehet akármi, ha a Broncos idén is kipukkan
@Bengals - L(?)
vs Ravens - Lde mivel a 12. héten van a BYE, hiába lesz addigra 3-8 körül a mérleg, lehet hogy az edző megússza a szezon végéig...
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
Végre találtunk egy Cleveland Browns drukkert! Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője, Hajdu Márton ült le beszélgetni velünk arról miért is lett Browns szurkoló, milyen lesz az idei Hard Knocks és mit vár a csapattól 2018-ban. Emellett levizsgáztattuk, hogy megállapítsuk mennyire jól ismeri kedvenc csapatát. A podcast elején pedig szó esett Márkék megnyert döntőjéről is. [link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
anulu
félisten
Pats D fele ennyit tett volna a győzelemért az SB-n, mint most éjszaka az Eagles ellen, a 6. gyűrűt ünnepelnék Foxboroban
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
darvinya
titán
Elindult NFL HardKnox SportTv-n.
-
vond
MODERÁTOR
válasz darvinya #15356 üzenetére
Hurrá, megint átqrtak a palánkon egy rakat embert. Hetek óta szombat este volt kommunikálva, még pár napja is ott volt olvasható a saját honlapjukon. Be is állítottam hozzá egy emlékeztetőt. Erre átpakolják egy nappal előbbre. Még szerencse, hogy vasárnap lesz ismétlés. Ha addig nem rakják azt is át valahova.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
rlazol
veterán
most voltak pass rusherek. Jó volt a nyomás, a kezdő offensük lényegében tapodtat se haladt. A másik oldalon Brady nem volt rossz, de a hosszú labdái Hogan felé mind majdnem INT-ek lettek. A rövidpasszos játék jól ment, jules jól nézett ki, csak elszakadt a kezdő RT Achilles ína, aki ugyebár az idei első draft húzásunk volt. Érdekes volt, hogy a kezdő csapat az egész első félidőt fenn töltötte. Etling nem kapott lehetőséget, úgy néz ki, Hoyer a kettes idén is. :/
Browns meccs is jó volt, nagyon egybe volt a CLE offensive line-ja, nagyon szépen blokkoltak, és megvédték többnyire a QBt is, amire szükség is volt, mert Mayfield nagyon hezitál a zsebben, rettenetet lassú. A Bills nem nézett ki valami jó. Rengeteg nyomást is engedtek a QBra, a Browns 164 yardot hozott a földön + 2TD. A QBik se mutattak sokat, pár szép megmozdulás, de semmi állandó teljesítmény.
Mégis a bills nyert, talán az agresszívabb playhívás és a hosszabb cserepad miatt.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Próbálom bepótolni az elmaradt híreket, cikkeket, még mielőtt elkezdődik a szezon. Ez mekkora story már? Néztem a draftot, de ott sokat nem tudtunk meg a csávóról. Le a kalappal, komolyan.
Ez a legjobb: "De az igazi megpróbáltatás a Houston elleni meccsen jött. Azt megelőzően ugyanis Shaquem ráesett a jobb kezére, ami el is törött. Így tulajdonképpen kéz nélkül játszott, mégis 11 szerelést, 2,5 sacket, 1 interceptiont és 1 összeszedett fumble-t regisztrált azon a mérkőzésen."
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #15361 üzenetére
eddig 8 tackle és 5 assist, amivel az újak, csereemberek között nagyon jól áll, igaz nem tudom, ki hány snapet töltött a pályán. A SEA 92es rosterén csak 10 LB van, 8 körül fognak maradni, vagyis lehet, h van esélye, drukkolok neki.
-
rlazol
veterán
Adrian Peterson a Redskinsben - nem gondoltam volna, hogy még látjuk az NFLben!
-
vond
MODERÁTOR
Na, Seattle-ben elküldték Jon Ryan puntert is: [link] 10 évig volt a csapat tagja. Egyelőre egy darab ötödik körös rookie punter maradt a keretben.
(#15362) darvinya: Rakosgatják össze-vissza, de legalább ismétlés van bőven. Az egyiket sikerült nekem is elcsípnem. Bár mondjuk meg még nem néztem. Lehet, hogy bevárom az összes részt, aztán majd egyben darálom.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz darvinya #15368 üzenetére
De-de, jót vettem fel, és már fent is van, ahol fent szokott lenni.
Tipp az ismétlésekre: Éjjeli, hajnali műsorokat ritkábban pakolnak át, mert oda kevesebbszer érkezik más, általuk fontosabbnak ítélt tartalom. Úgyhogy keresd inkább azokat. Mondjuk az már más kérdés, hogy leginkább semmit se kéne átrakosgatniuk, főleg ha már lekommunikálják mindenhol. De nézzük a jó oldalát, legalább van magyar feliratos verzió.
Ahogy láttam, az éjjel is lement a Ravens@Colts előszezon meccs előtt.
[ Szerkesztve ]
-
-
darvinya
titán
Nézem Ravens vs Colts meccset és hallgatva kommentátorok okfejtéseiket és Luck riportját.
Nekem egyértelmű, hogy Luck búcsúzik, mert nem tud visszaállni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz darvinya #15383 üzenetére
Nem túl felhasználóbarát, de én pl. ffmpeg parancssorral rögzítem.
Hogy témában is maradjak: Ma néztem/hallgattam meg a Raves@Colts előszezon meccset. Vinatieri 45 évesen 57-ről rúgdalja a Field Goal-okat. Ja, és az tökre tetszett, ahogy Makáék végigvárták az angol nyelvű interjúkat, és utólag foglalták össze magyarul. Így frankón lehetett hallani/érteni az eredeti nyelvet is.
-
-
anulu
félisten
válasz darvinya #15374 üzenetére
ha a CBS-en Romo lesz a kommentátor, akkor ott nézem a Pats meccset
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
végre a hétvégén az NCAAF is beindul
-
*Mukeey*
addikt
válasz rlazol #15390 üzenetére
Egyenlőre nincs szó a visszavonulásáról,de 2 év kihagyás az 2 év.Ráadásnak ilyen sérüléssel,ennyi műtét után csoda,hogy még a keretben van,az meg egyenesen hihetetlen lesz,ha legalább egy közepes szinten tud majd újra játszani.Nem fogadnék nagy pénzben,hogy kitölti a hátralevő 4 szezonját,ami van a szerződéséből.
Ravens ellen magához képest borzalmas volt,a dobásai fele vagy rossz döntés vagy túl erős volt.Akadt azért jó játéka is,de nagyon érződött a kihagyás,na meg ez a preseason,az elkapók se voltak túl élesek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
darvinya
titán
Taylor tuti eltörte csuklóját esés kivédésében.
-
vond
MODERÁTOR
Az éjjel jól belehúzott az Eagles és a Browns (0-5), ráadásul Udvardi Gyula volt ott Faragó Ricsi mellett. Azt hiszem, ezt a meccset még csak meg sem hallgatom.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest