Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Na ezt most hosszúra fogom nyújtani mert indoklást is írok.

    Meglepődtem azon, hogy Racecam és leslieke is nagyjából arra tippelt amire én fogok. Azt hittem csak én fogok meglepetésekre tippelni.

    Igazából összességében most a szívemre hallgatok, ezért neccesek a tippjeim.

    New England Patriots - Kansas City Chiefs
    Ez számomra a legkönyebb tipp, és ebben vagyok a legbiztosabb. Egyszerű, a Chiefs védelméhez kevés lesz Brady és Gronk. Persze Belichick csapatáról beszélünk és ő képes mindenkinek az ellenszerét megfejteni. De most nem fog menni. Szoros meccsre számítok. Rövid Pats passzokra, de nem fognak tudni mit kezdeni azzal a védelemmel.

    Arizona Cardinals - Green Bay Packers
    Ez nagyon nehéz. A Cardinals erős. A Packers pedig hajlamos a gyenge játékra idén. Ez a meccs Rodgers és a Cardinals védelméről fog szólni. Palmer a sok kis "püty-püty" rövid passzaival nem sok vizet fog zavarni. Remélem Clay Matthews jobban fog játszani mint legutóbb. Rizikós tipp. Ha Rodgers hozza azt amit tud és az elkapói nem droppolják szét a meccset akkor nyernek. Ha Rodgers-t nem védi meg a fal és frusztráltan kell játszania akkor annyi a Packers-nek. Egy Clinton-Dix INT-re mindenképp számítok, akár pick6-re.

    Denver Broncos - Pittsburgh Steelers
    Miután Antonio Brown játéka ha jól tudok kérdéses, és valószínűleg nem is játszik, ezért Broncos. Nem látok más fegyvert a Steelers-ben ami beválna. És sok az apróbb sérülés is. Persze ha Manning ott folytatja ahol abbahagyta és a védelemre lesz utalva a Broncos akkor ez megváltozhat. De szerintem a védelem is képes lesz megnyerni ezt a meccset nekik.

    Carolina Panthers - Seattle Seahawks

    A legnehezebb. És a legjobban várt meccs számomra. Miért Seahawks? Legion of Boom, Pete Caroll, Wilson. De várjunk csak! A másik oldalon meg ott van Kuechly, Allen, Newton és Ron Rivera! ááá .. Kicsit olyan érzésem van mint ha a Panthers játszana a Panthers ellen vagy a Seahawks a Seahawks ellen. :) Alapszakasz alapján Panthers lenne, de Wilsonéknak nagyobb a tapasztalatuk, és bármit képesek megfordítani. Csak azért Seahawks mert szimpatikusabb csapat számomra és nekik fogok szurkolni. Szerintem Newton-ban benne van, hogy összeroppantja a feladat.

    (#10538) vond

    "pár csapat a "kedvencek" között."

    Fogalmazzunk úgy, hogy van 2-3 csapat akiknek nem szurkoltok. ;] ;)

    "A Giants-ben nem nagyon van olyan alak"

    OBJr?! Őt még én is tátott szájjal nézem, pedig Giants.... blah..
    ______________________________________________________

    Javítottam Smith-t Palmer-re. ;) - vond

    [ Módosította: vond ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák