- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
-
.LnB
titán
Ezért van nekem Vick mezem. De szép idők voltak. Esküszöm visszasírom!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kotomicuki
senior tag
Kár volt tönkre tennie a karrierjét a házában rendezett kutyaviadalokkal, mert ezzel pont derékba törte a pályafutását - már az Atlanta-ban sem volt rossz a Gyalogkakukk, üde ellenpontjaként a jobbkezes, zseb-QB-eknek...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
.LnB
titán
válasz Kotomicuki #11056 üzenetére
Nem volt rossz Atlantában?!
Én azon a véleményen vagyok, hogy Michael Vick egyetlen ellensége, és méltó ellenfele önmaga volt. Mondjuk jól rá is cseszett. Saját maga csinálta a bajt. És a pályán is azért volt csak baja mert minden ütközésbe mindig belement. Ő megmondta, hogy nem fog lábbal előre csúszni. Ezt a teste hamar meg is érezte. Egyébként pedig Cam Newton sehol nincs hozzá képest. Vagyis... de Cam SB-t játszott. Vick meg csücsült kicsit a hűvösön. :/ Pedig szerintem a legnagyobbak között lehetett volna.
Így is ő a 10 legtöbb yardot dobó balkezes QB az NFL történelmében (ha még pontos az adat).
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kotomicuki
senior tag
Nem csak az eredményei voltak jók - az átlagba bármikor belefért, ha meg megvillant, akkor aztán... - , hanem öröm volt nézni a "szokásostól eltérő" játékát - nekem ezért fáj a korai "kiesése".
A lábbal előrecsúszásban is van bőven sérülésveszély - pláne, ha az ellenfél játékosai is úgy akarják azt, vagy erre utasítást kapnak... (szorosan nem tartozik ide, de SB-on a legelső drive-ban jókorát taszítottak Manning-en, amikor már nem volt nála/játékban a labda, csak hogy "beköszönjenek" neki - mindezt retorzió nélkül - , de csinálhatnák ezt sokkal durvábban is, "véletlenül"...)
...és pont az általad linkelt videóban van a testtel előrevetődés előnyének bemutatása: a labda távolabb érhet földet, ami ott TD-t ért. Ezért is becsültem, mert magát nem kímélve, odatette magát.Cam még fiatal, így nincs kellő tapasztalata - és csak a győzelmet szokta idáig, a másik "oldalról" még hiányzik a kellő mennyiségű élmény.
De, ha odafigyelnek rá, akkor lehet belőle is nagy név - ha megkapja az ehhez szükséges a csapattársakat is!A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
MODERÁTOR
-
Traxx
őstag
anulu: ha minden igaz, láthatod még Brady-t játszani A hírek szerint hosszabbít: [link]
.LnB: addig OK, hogy jöhet neki is gyengébb év, mint amilyen az idei volt Manningnek, és 2017 (2019) még odébb van, de egészségileg szerintem Brady jobban bírná, balerinaság ide vagy oda
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
.LnB
titán
Szerződés lesz. Játszani nem fogja látni. Kivéve ha hoznak még pár szabályt, hogy védjék mr.balerinát. Azért Brady nem egy Favre.
-
.LnB
titán
Hard Knocks-ban a Saints lesz idén.
-
F-ECT$
titán
Manning meg vajon miért nem döntött még? Ő a kedvenc irányítóm, de szerintem ennél szebben és jobban nem lehet zárni egy karriert. Innen csak lefelé van az út, és igaz, hogy Favre hírének se ártott sokat az utolsó 1-3 év, de olyan sokat nem is használt. (Ok, elért még pár mérföldkövet ezalatt.)
Dive ever, work never.
-
.LnB
titán
-
A Zéé
Topikgazda
Frissítettem a topik leírásban a dátumokat.
Ma este 8-ig lehet franchise taget kiosztani, jövő szerdán pedig nyit a piac. Ezek az izgisebbek.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
-
.LnB
titán
2év 36milla, ebből 26 garantált. Ki ennek az ügynöke?! O_O
Bakker elrejtettem a saját kommentjeimet valahogy telóról (prémium tagság előnye ). Valamit félrenyomtam.
Csak azért írom mert leírtam mégegyszer a Bradford-os kommentet, mivel nem láttam. Azt hittem elveszett valahol.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Az 19milla és nem két év. Mondjuk ha jól olvastam akkor a cap-ből sokat nem vesz el a deal. De nekem akkor se tetszik Bradford. Sajnos a Qb class se erős idén. Fene tudja mi lett volna a jobb döntés. Draftról talán építünk egy támadófalat, de WR sorunk akkor se lesz. Szerintem megint nem kell PO-ról beszélnünk az Eagles-szel kapcsolatban. De ez már megszokott.
Bowl.hu fórumon sokan emlegetik, hogy tavaly év végén már elég jó teljesítményt nyújtott Samu. Azt elfelejtik, hogy előtte mi volt. Konkrétan úgy megutáltam az idény 3/4-ben, hogy nem is láttam jól játszani mert nem bírtam Eagles meccset nézni-
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
Topikgazda
Azért részleteiben nem hangzik ez rossznak:
11m aláírási, 7m idén, 4m jövőre. Szóval a 12,5 milla cap hely idén csak jobb, mint a 19. Ez olyan tipik "prove it" szerződés, szóval szerintem annyira nincs baj vele. Rohadt drágák lettek a QB-k: amikor egy padozó Kaep 3 millával többet foglal, akkor egy közepes kezdőért nem rossz szerződés ez. És az év végén ki lehet vágni, ha szar. Fájó lépés lenne cap ügyileg, de menedzselhető. Ha meg esetleg rácáfol az eddigi karrierjére, és megtáltosodik, akkor meg egész olcsón van jó qb 2 évig. Nagyobb kérdés a csere mögötte, mert hát azért az ő esetében arra is komolyan kell készülni.Just a simple Lineman...
-
Zanik
addikt
Kicsit sajnálom a Phily drukkereket, de Rams szurkolóként könnyesre röhögtem magam a tegnap bejelentett Bradford szerződésen...
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
.LnB
titán
Hopp hopp Roddy White szabad préda! Nemnfiatalbde tud azért ő.
-
MODERÁTOR
Na, az öreg visszavonult. Szép volt, jó volt látni. Köszönjük.
Idézek egy kommentet:
"From a Patriots fan: Thank you Peyton for all the memories, the epic games against Brady, all the heart attacks you caused me, disappointments you caused me in your wins, and the enjoyment I received in your defeats. It's the end of an era and we might not see another rivalry like Brady/Manning. There will always be great QBs in the league, but none will be Peyton Manning. It's been a pleasure to root against you all these years"
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
F-ECT$
titán
Ideje volt, nem rombolta le legalább az elmúlt 18 évet egy pocsék évaddal.
Viszont több mint 11 éves az első Hajrá Colts! beírásom a topicba, nehéz lesz új kedvencet találni.
(Én általában embereknek drukkolok, legyen az Forma 1, sima vagy amerikai foci, persze van, hogy 1-1 csapat is (un)szimpatikus lesz.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
szentes711
tag
A Lyon gúrított egy 5-öst [link]
3:35-nál tuti így akarta![ Szerkesztve ]
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
.LnB
titán
Manning szerintem nagyon szépen búcsúzott. Méltóan, emelt fővel távozik a ligából. Kevesen mondhatják ezt el magukról. Én örülök ennek, megérdemelte. Most már Brady-n a sor. Bejelenthetné ő is, még márciusban (tudom 42 évesen is játszik majd, ha azt nézzük mennyire puhányodik a liga a szabályok által ez még reális is lehet, hogy egy balerina addig kihúzza ebbe a ligába. )
(#11085) szentes711:
Az anyámasszonykatonái által színjátszott gurulós soccer topikja erre talűlható -> [link]
-
.LnB
titán
Hivatalos NFL.com-os video [link] Manning-ről.
lol!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Na RG3 szabad préda.
-
A Zéé
Topikgazda
megvártam azért, amíg bejelenti, de ez most megtörtént.
"A 18-as szép szám, és 18 év után ma visszavonulok"
ViszLÁT! Peyton.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
Topikgazda
[link]
Csak hogy ne unatkozzanak egy kicsit se az Eagles drukkerek az offseason alattJust a simple Lineman...
-
.LnB
titán
Takarítanak Kelly után. Murray is ment. Én nem bánom egyiket se. Bradford is mehetett volna. Elcseréltem volna mindet magas draft cetlikért (már ha ad valaki értük olyat) és építettem volna egy új csapatot.
-
MODERÁTOR
És kit raksz Bradford helyére? Mármint tényleg szabad ügynök piacon talán RGIII-al lehet próbálkozni, és szevasz (Fitzpatrick marad a Jetsnél?). Újoncot draftolni meg kicsit veszélyes játék úgy hogy nincs előtte egy tisztességes senior irányítód.
-
.LnB
titán
Ilyen alapon az Eagles sose draftoljon QB-t?! Ott sose lesz egy értelmes tanár aki segíthetne egy rookie QB-t.
Vagy Sam mögé draftoljanak jövőre?! Az tényleg sokkal jobb...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Hát pedig nagyobb esélyét látom hogy idén vagy jövőre Sam mögé draftolnak, és hagyják egy évig pácolódni a padon, meg fejlődni.
A jelenlegi classból kevés QB-t lehetne bedobni a mélyvízbe, sőt egy normális támadójátékkal talán Bradford még jobb választás is.
Azért ha megnézed nem 5 éves szerződést írattak alá vele, hanem kettőt. Nem véletlenül. Neki Philiben ha minden így marad, és nem táltosodik meg a következő két évben ennyi van itt, már az utódját keresik.
Pont ezaz hogy draftoljanak QB-t, de nem jártak volna jobban vele, ha a drafton bekerülő újoncra kell építeni a tapasztalt Bradford helyett, mert őt eltradelik egy magasabb draft cetliért. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Lego(bontatlan)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest