Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz Chris0321 #11449 üzenetére

    Akkor a Max-hoz (de az összes többihez is jó) egy tipp: Az Edge-ben van egy olyan lehetőség, hogy az adott lapot alkalmazásként telepíted. Így lesz egy ikonja amit kitehető a tálcára, valamint nem az egész böngészőt indítja el sok lapfüllel (már aki úgy használja, nekem 5 oldal volt benne állandóan nyitva, Netflix, Max, Prime, és kettő egyéb), hanem csak magát azt az oldalt.

    A Netflix appját nem bírtam megszokni (na meg böngészőből egyszerűen tudok alá feliratot rakni), így az Edge-t használom mindháromhoz, ugyan így, appként telepítve őket. Na meg az 1080p miatt, mert az csak abban a böngészőben van.
    De akkor a Max problémái:
    Csak 720p elérhető pc-n (Netflix, Prime 1080p), a kezelőfelület, a tartalomleírás, a keresés, az androidos app és az összes többi amellett hogy lassabb, visszafejlődés a GO-hoz képest, nem tudsz minőséget választani, emiatt nekem tableten már nézhetetlenre akadozik a lejátszás (youtube 4k-ban megy böngészőből!), ráadásul androidon hiányzik a külső (sd kártya) tárhely választása mint letöltési lehetőség, így nem tudsz pl. utazáshoz lementeni lényegében semmit, hiába a 64GB-os kártya benne, ha a belső tárhely nem elég. És még ami nem jut eszembe. Ami pozitívum az a profilkezelés és a saját lista egyszerűbb elérése.

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák