Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    válasz tomi07 #44525 üzenetére

    Önköltségen 6.4kw-os rendszerem van, zsebből fizetve csak hogy tiszta legyen :)
    Mivel falun lakom, állattartás, több hűtőláda ezáltal, klímákkal ellátva a ház, számomra nem elég a 2.5kw rendszer, van fogyasztásom csak hogy tiszta legyen. :) Ne általánosítsunk kérlek, hogyha neked elég az a 2.5kw, örülj neki, kevés a rezsid, jó dolog, de nem vagyunk egyformák, nem egyek a szokásaink, más berendezésekkel vannak ellátva a lakások/házak/tanyák stb, ezért nem állja meg a helye a felháborodásodnak.
    Van gáz, vegyes tüzelésű kazán és klímáim is, azzal még nem fűtöttem de több lábon állok akár mi történik, bocsáss meg ezért is :) Mindent önköltségen csináltam megdolgoztam érte a családommal együtt, tehát nem hinném hogy bárkinek is be kéne erről számolnunk :)
    Az meg hogy szar a hálózat, ne a felhasználók hibája legyen, fizetjük tisztességgel a számlákat, benne van rendszerhasználat stb még ha ez a rezsicsökkentéses kavarodás is van évek óta, tudnak hasznot termelni bőven és osztozkodni évvégén és gépparkokat cserélni néhány évente. Kéne osztani hálózat fejlesztésre is egy kis pénzt..

Új hozzászólás Aktív témák