Új hozzászólás Aktív témák

  • mzolcsi

    csendes tag

    válasz agyarka #1065 üzenetére

    Sziasztok!

    Most már van bizonyíték is. Szóval, volt szerelés az óradobozban és plombabontást kellett hozzá. Mindent hivatalosan csináltattunk. Majd a szerelés után pár nappal jöttek az E-ON-tól felszerelni az új plombákat. Adtak egy jó hosszú blokkot a szerelésről. Azon rajta van az új leolvasás dátuma. Abban igazatok van, hogy az ügyintéző nem volt a helyzet magaslatán és az ad-vesz mérő felszerelésének évfordulóját mondta éves leolvasásnak. De azóta megint voltam az ügyfélirodában és célirányosan rákérdeztem és már ténylegesen ezt mondták.

    Tehát:
    A piros 1-el jelölt részen az a blokk van amit az ad-vesz mérő felszerelésekor adtak az E-ON-s emberek. Ezen az a dátum látható (2018.10.29) ami egyezik a piros 3-al jelöttel (ami a legutolsó E-ON-s számlán is van és évek óta október végén volt éves leolvasás).
    Azonban a mostani plomba felszerelésről adott blokkon már a 2019.04.30 szerepel. Tehát ez az új leolvasás dátuma. Tehát mégis csak megváltozott az éves leolvasás.

    Azért április 30 és nem az új óra felszerelési dátuma az új idő, mert április 30-ra sikerül beüzemelniük a távleolvasást

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák