Új hozzászólás Aktív témák

  • Babil

    csendes tag

    válasz TigerCat #1478 üzenetére

    Ismételten nagyon nagy köszi. :)) Ez az "eszköz" vagyis az mp3tag tényleg nagyon hasznos, végre sikerült rendet raknom és átlátom mim van.

    Annyira belejöttem a rendszerezgetésbe hogy csináltam egy pár saját oszlopot is. Azt nem lehet elérni hogy a winamp felületen ezek is megjelenjenek ugye? meg a többi oszlopnál ami mp3tagben létezik de winampban nem, pl a nyelv. Mondjuk ennek akkor lenne értelme csak, ha a winampban ezek alapján is lehetne keresni és nem csak artist,genre meg album alapján.
    Az álomwinamp nkm vmi olyasmi lenne ahol minden fájlt többféle taggel is el lehet látni és aztán a tagek alapján lehetne összetett keresést futtatni. pl: listázza ki azokat az mp3makat vagy artistokat amik x nyelven y stílusban z alkalomra 5 csillagosak (én még a kedvenc artistokat is ratelném ha lehetne). A taggek pedig nem zárnák ki egymást, tehát egy fájlnak azonos kategórián belül akár több tagje is lehet pl az alkalomnál, vagy a stílusnál. Nagyon futurisztikusak az elképzeléseim? vagy ez is olyan amit már mindenki megoldott magának vhogy csak én nem tudom hogy?

    ja és még annyi kérdésem lenne hogy azt nem lehet beállítani vhol, hogy a winampban elvégezhető módosítások az mp3tagban is átíródjanak? pl: ha megváltoztatom a genre-t vagy becsillagozok vmit stb..vagy ez nem tud oda-vissza működni?

    A backupos progit is letöltöttem, azt is köszi, még nem volt időm kipróbálni, de biztos vagyok benne hogy az is be fog válni.

Új hozzászólás Aktív témák