Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz mukibuci #7778 üzenetére

    Várnak egy telót egy szolgáltatónál, mert vszeg annál a szolgáltatónál vannak, és a családtagjaik is, vagy arra vannak berendezkedve (vodafone). Régóta szó volt róla, hogy jön, így okkal türelmetlenkednek. Azért várják, mert minden szolgáltatónál alapvető dolog, hogy egy készülék bizonyos csomagokban olcsón havazihető. Ugyanakkor beismerik, hogy szinte kár is várni, mert a vodafone eltér ettől a legalapvetőbb mobilszolgáltatói "hálától".

    Gondolom nem azokról van szó, akik mindenképp E52-t akarnak venni, hanem akik szimpatizálnak a telóval, és ha baráti áron nyújtja a voda, akkor aláírnának 2 évet.

    Én évekig úgy kaptam telót, hogy apám aláírt 2 évet D kategóriában, és én szinte ingyen kaptam vmi jót. Hogy van az, hogy vodafone silver-ben meg goldban drágábbak a telók, mint 400 plusban? No nem mintha sokat számítana az a pár ezer.

    Vodafone 100 plus pl. 3000 forint, és drágább a telefon, mint kártyafüggetlenül
    Ikon 200 pedig 5000, ami 200 perc, és 1 giga net. Kicsit jobb csomag, nem?

    5800XM komfortban 70 ezer (atyaég!) Ez a telefon 60-ért kapható kártyafüggetlenül, 65-ért már van gyártói garisan, de 70-ért már ilyen elektro world-ökben is lehet kapni. VICC!

    ikon 200-ban az Iphone 72 ezer. Ugyanannyiba kerül, mint az 5800 a vodánál, csak épp olyan, mintha egy mercit egy suzukihoz hasonlítanánk. 130 ezres teló--->72ért, a másik oldalon 60 ezres teló 70-ért. RÖHEJ!

    Amúgy apám 400 plusban van, de ikon 400, media mania L vagy XL lesz ebből, mert hasonló kaliber mellett a HTC 100 ropi, akármennyit fizethet. Mondanom sem kell, hogy hasonló csomagokkal a T-mobile-nál mennyivel olcsóbbak a készülékek. Arról nem is beszélve, hogy a vodánál lassan válogatni sincs miből, mert a kínai piacon nagyobb a választék. :D

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák