Új hozzászólás Aktív témák

  • rolcsibácsi

    őstag

    csao, tudja itt valaki hogy mi van abban az esetben ha nem fizetem a témobil számláimat?
    iphone4 et vettem kb egy éve, kifizettem 80ezret, és azóta minden hónapban rendesen fizettem a számlámat ami havi 11000ft, de egy hónapja kijöttem angliába, ls úgy néz ki itt is fogok maradni, azt a pénzt amit meg fizetnem kéne a témobilnak egyátalán nem tudom itt használni, csak roamingos díjakon.. függetlenítésre sem volt lehetőségem míg nem jár le a hűségem (még egy év), sem arra hogy szüneteltessem egy ideig..
    azt megoldottam, nem a legszebb módon hgy tudjam itt használni, de tegnap meg olyan béna voltam hogy kimostam a gatyámmal együtt.. így nemcsak a számlát fizetem feleslegesen, de már a teló sem érdekel... kitisztítottam, akkut cseréltem de nem megy a restore (1es hiba..) veszek majd itt egy másikat, itt annyival jobb a helyzet hogy ugyanolyan összegért havonta ingyen adják a telefont.. és akár egyből lehet függetleníteni, nemcsak a két év lejárta után..

    a sok szöveg lényege tehát az a kérdés hogy mi van ha nem fizetem tovább a számlát, majd esetleg ha beindul az életem itt rendesen akkor kiperkálom, mert aláírtam, de addig is kamatozik a tartozásom? vagy egyátalán meddig húzodhat egy ilyen ügy? akár kiderülhet 10év múlva hogy van 30milla tartozásom, vagy ilyesmi?.. jöhet privátban is a válasz ha sérti a szabályzatot a kérdésem.

Új hozzászólás Aktív témák