Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz -secret- #34863 üzenetére

    Amint új korlátozott jelszót hozol létre (vagy idő közben belépsz a valós jelszavaddal), azonnal érvényét veszti a levélben lévő aktiváló kód.

    polonic
    Tegnap este megtörtént, de nem minden új funkciót élesítenek egyszerre. Amúgy az első, hogy mától a neten rendelt dolgok után elektronikus számla készül (még a jótállási jegy is elektronikus lesz). Egy kivétel van, ami papíron is kimegy, ez a postpaid (utólag fizető - számlás) szerződés.
    A közös számlára szerintem még sokat kell várni.
    A Távszámlánál az az újdonság (ma déltől), hogy egy új Telekom mobil számla regisztrációjánál nem dobja át az ügyfelet a Távszámla a Telekom mobil oldalára (a jelszó egyeztetéséhez). Vagy volt hír valami más újdonságról? Mert én nem hallottam róla. :B

    Parasite
    Mivel az új Next díjcsomagok még nincsenek benne a díjszabásban, azokra külön promóciós nyilatkozat vonatkozik, melyben már úgy szerepel, hogy Next S-ben nem engedélyezett a VoIP. Tehát amint elindul az éles tiltás, a funkció nem lesz elérhető. :(

    lugosi & DiVaD
    Csak a teljesség kedvéért: az autóskártya másik száma csak roaming helyzetben "megy ki". Honos hálón ha mindkét SIM fel van jelentkezve, akkor az autóskártya csörög ki, és hívásindításkor mindig az alap szám jelenik meg a hívottnál.

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák