Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz exguard #10295 üzenetére

    Szia!

    Telenorba nem igazán lesz kedvezmény, így én elsősorban a díjcsomagváltást ajánlom, mégpedig telefonon vagy személyesen. Ugyanis ha My T-Mobile-on vagy 1430 önkiszolgálóban váltasz díjcsomagot, az önkiszolgálóba való belépéskor SMS-t küld a rendszer az érintett számra. Ügyintéző általi módosításról viszont nem megy SMS, de mivel nem a te neveden van, ezért telefonon és személyesen is csak jelszó ellenében végzik el a módosítást, remélhetőleg tudod a jelszót. ;)

    7-8 ezres számlához is legalább MédiaMánia M-et javaslok, de 600+ perc esetén már minimum L-et. Itt olvashatsz róluk többet. Nem mindegy, hogy 39 vagy 22 Ft egy perc Telenor irányba.
    Ezek a csomagok azért is jók, mert van benne ingyen SMS és adatforgalmi keret is. Ugyanis az a 4,9 MB adatforgalom amit a számlában látsz, a telefonon történt adatforgalmat jelenti (nem hinném, hogy Stick-be tette a SIM-et). Ha ez Net Starttal ment, akkor MB-onként 1330 Ft-ra jön ki (10 ezer Ft-ig, utána 100-adára csökken a forgalmi díj), de a MédiaMánia csomagokban több száz MB ingyen lenne.

    Ha a hívószám aranykártyás (számlában látható, illetve díjcsomagváltáskor erre is rákérdezhetsz), akkor még azáltal lehetne spórolni, hogy a Te+Én Plusz kedvezményben megjelölitek azt a gyakran hívott Telenoros számot, ami 30% kedvezményt ad. MédiaMánia L esetén: 22 - 6,6 = 15,4 Ft lenne a percdíj a megjelölt számra, és a havidíjból 10990/15,4=713 perc kijöhetne, de nyilván nem csak ezzel az egy számmal fog beszélni... Mellesleg a Te+Én pluszban 2 hívószám jelölhető meg, így egy másik gyakran hívott szám is beállítható. A kedvezmény havidíja 260 Ft.

    Amúgy tippelhetek? :)
    Elváltatok, de te fizeted a gyerek számláját?

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák