Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz SirRasor #26651 üzenetére

    Pl nem szemelyeskedunk. Elsonek jo lepes.

    - Nem lopunk ltsc-t otthonra.
    - Nem kapcsoljuk ki a frissitest mert okosnak erezzuk magunkat tole (nem leszunk azok, ha felfognad mi van egy havi B es C updateben akkor nem kapcsolnad ki)
    - Nem hasznalnank tweak utilityket ami max arra jo hogy teleszemetelje a registryt.
    - Nem cserelgetnenk a virusirtot hogy power usernek erezzuk magunkat es teleszemeteljuk a registryt (ez mar a hulyesegen tul van, ertelmes ervet nem tudsz moge rakni)
    - Megneznenk pontosan milyen telemetriat gyujt a Windows a hivatalos domumentacioban, megneznenk a metaadatokat a settingsben, ha erdekel (meg lehet;)
    - Nem bohockodunk 3rd party tuzfallal mert semmivel vagy elorebb vele mint a gyarival (inkabb csak magaddal b*szol ki)

    Csak hogy felfogd. Minden eroszakos valtoztatast (nem beepitett modon kieszkozolt) az event tracer lelogol es ugyanugy eroforrast pazarolsz, ha portokat tiltogatsz. Valami probalkozni fog es ott topog majd a network stackben.

    Es vegezetul nem a rendszergazda topicban reklamozzuk a Win10 fotelmernok editiont, hanem a Windows 10 topicban. Ott van az ilyen konteokra vevokozonseg.

    +1: offline backup 2022ben enterprise kornyezetben ertelmezheto mar csak. Otthoni kepekre, dokumentumokra akinek nem eleg a felho az futobolond kategoria.

    Az osszes tipped es trukkod kb egy evtizede elavult. Haladj a korral ;)

    [ Szerkesztve ]

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák