Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz sutszi #23976 üzenetére

    Ezen mar en is atestem, az lett a vege, hogy a rack szervert amit vettem bevittem a ceghez, majd egy masikat, lett shared storage, vettem egy olcso sonicwall tuzfalat eBay-rol, mert akkor meg azt preferaltuk, kaptam a fonoktol egy fix IP-t, vettem sajat filleres domaint , lekabeleztem kulon, hogy fix hogy el legyen szeparalva a ceges racktol es semmi nem lesz osszekutyulva.

    Egyik nap, mutattam az uj kezdo kolleganak, hogy szerverszoba, ez az en cuccom, itt egy admin es akkor gyakoroljon rajta.. stau-gyalu, VMware, Windows server, kliens, szerepkorok, , rds es a vegen exchange telepites.

    Valahogy megtudta a fonok, hogy igy tanitgatom munka mellett meg utan a junior adminokat, hogy nem az ugyfel legyen osszebarmolva, es akkor vettek cuccot...kulon erre, es lett egy program ugyan igy amin minden uj alkalmazott at kellett mennie, kulonben nem nyulhatott ugyfelhez.

    Az uj szerverek baromi csendesek, csak azok meg dragak otthonra, as oreg csotanyok meg olcsok viszont hangosak es az aramot is csamcsogjak szepen. Beszelni a vezetessel es a sajat cegnel hostolni win-win mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák