Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    Nah, ide is bedobom, hátha.
    Robibá, ha zavar, nyugodtan töröld /szerkeszd.

    Renault fejegységeket keresnék, értelmes áron, hozzájuk passzoló kijelzővel (CD-s és kazettás is). Az se baj, ha kopott, ha repedt, stb, csak működjön. Sőt, az se, ha csak kölcsönbe, vigyázok rá, mint a hímes tojásra.
    A saját CC-mben UpdateList van, így azon már kipróbáltam, de jobb lenne asztalon tesztelni, fejleszteni. Mivel az updatelist digitális hang bemenetet használ, míg a korábbiak analógot, így szükséges lenne annak is a tesztelése, és optimalizálása.
    A szakdolgozatomat, pontosabban annak a fejlesztési részét csinálom, aminek a témája, gyári audio fejegység CD tár helyére csatlakozó, webrádiós kiegészítő.
    Jelenleg kipróbálva deszka modell szinten létezik, a végleges PCB első iterációja tervezés alatt.
    Idővel, tesztelőket is keresnék akik hajlndóak is kipróbálni. Anyagilag nem tudom támogatni, de az eszközt megtarthatják. Első körben csak Renault fejegységekre lövök, ez persze nem végleges, de kapacitásom most csak ennyire van.
    A cím ne tévesszen meg senkit, nem csak webrádió audió kijátszása a cél a fejegység felé, hanem Bluetooth kapcsolat a telefonnal, ott is hang továbbítás, opciós saját 3G-s GSM-GPS modul, E-simmel, amit a szolgáltatónál lehet beaktiválni, igy pl használható flottakövetésre is.
    A rádióállomásokat telefonról lehet hozzáadni, az aktuálisan játszott állomást kijelzi a kocsi kijelzőjén, és a kormány mögötti fülecskén levő gombokkal változtatható, plusz a rádión jövő szöveges infók kijelzése, mint szám címe, eladó, stb.

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák