Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz mycso #58194 üzenetére

    Szerinted, én nem filóztam ezen, hogy berendelek onnét mindent? Aztán elolvastam a szabályzatukat...
    Szóval, gondolom azt nem tudod, ha itt véletlenül valami gebasz beüt, akkor a körök, amit futhatsz a lengyelekhez, na az k..va sokba fog kerülni, ha egyáltalán elismerik a hibájukat ...meg rengeteg idegeskedésbe.
    Ugyanez a mutatvány a törököknél 150-ből is megvan, de ők még messzebb vannak a szabályzat szinte ua. és azok simán tagadnak bármit!
    Én inkább kifizetem a 100 ezerrel többet oda, ahol tudom, ha bármi van a kauffer lesz az első, aki nem fog hárítani, hanem mindent megtesz, hogy elégedett legyen az ügyfél.
    Ha elolvasod a lengyelek ÁSZF-jét, mert ott van angolul is, egy (selejtes) hiba esetén minden szerelési dokumentációt csatolnod kell, ki szerelte, hol szerelte az autód legutolsó kódját is elkérik, de ez mind nem ér semmit, ha NEM Renault szerviz rakta/szerelte be.
    Tehát ha nem így volt, hanem a saját megbízható szerelőd vette észre a hibát, máris buktad az alkatrészek kicserélését. Itthon van olyan Renault szerviz, ami vitt alkatrészt beszerel dokumentációkkal? Nekem a zselésre, amit itthon nem lehet rendelni sem, a Renault 58 ezret!!! mondott plusz 25 ezret a szerelési díjra az alsó tartóval, ami a váltónál van. Vitt alkatrészéről hallani sem akartak, nem vállalják hiába eredeti reanult alkatrész. Megrendeltem a zselést és az alsót, kb 38 ezer volt, plusz 6 ezerért berakták, ezek bevállalható dolgok, de kéttömegű meg a kuplung az nem.

    Azt a lengyel nem fogja elfogadni, ha tegyük fel Robibá, aki nagyon lelkiismeretes szerelő azonnal észreveszi a hibát, nyomtat róla JKV-t, adószámmal, meg pecséttel etc... mert nekik csak hivatalos márkaszarviz a mérvadó, az meg vitt cuccot nem fog beszerelni. De ha még be is szerelné, vajon mennyiért?
    Továbbá ide-oda utaztatnád ezeket a drága szarokat a világban?
    Talán meg ér 100 ezerrel olcsóbban valakinek onnét rendelni, hát ha minden oké lesz alapon, de nekem nem. Apróbb alkatrészeket, mint pl a zselés, valóban onnét kell rendelni, de ilyen volumenű alkatrészeket csak is itthonról veszek, akik garanciát vállalnak rá és szó nélkül küldik a futárt ha valami nem stimmel.
    A múltkor írtam, hogy az AUTODOC micsoda agyvelőgyulladás infókat kért be egy 10 ezres termék miatt, na itt ugyanez van.

    Ezek után bevállalnád? Vagy csak azt látod, hogy 100 ronggyal olcsóbb?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák