Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghandi

    aktív tag

    Ma bezártam azautót és észrevettem hogy a jobb első index nem villant.Na faja,kiégett az első index izzó.Megpróbáltam a kerék felől a kis szerelőnyiláson,annyi sikerült hogy ki tudtam csavarni a foglalatot,de kivenni nem tudtam.Ki akartam szedni az egész fényszorót,de ahoz meg le kelett volna szedni a teljes lökhárítót! Majd szét robbantam,de addig forgattam a foglalatot,amig egyszer csak kijött,tisztára ördöglakat.
    Én eddig azt hittem hogy Megane II-nél fényszoró izzót cserélni a legszarabb,de az index még arra is ráver.
    Nagy nehezen sikerült visszarakni az uj izzót és leprobáltam.Megnyomom a távirányitót és láss csodát villan,juhé! Kb csak 30 perc kelett az egészhez :D
    Na de az ember ennyi macera után nem tud csak ugy megnyugodni hogy kész,ismét megnyomtam a bezár gombot és....HOPPÁ EZT NEM IS GONDOLTAM VOLNA!
    Probálja ki más M2 tulaj is.Ha egymás után kétszer nyomod meg a bezár gombot a távirányítón akkor felhuzza az ablakokat is! Érdekes hogy ha a bezárásnál hagysz szünetet a nyomások közt akkor csak a harmadik nyomásra huzza fel az ablakokat.
    Az enyémen gyárilag mind a 4ablak automata,azért kiváncsi vagyok hogy a nem automatáknál,vagy akinek csak az első ablakai elektromosak,annál is működik e.

    Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben

Új hozzászólás Aktív témák