Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    válasz C. s. #9637 üzenetére

    "Én nem védek senkit, az általad említett oldalakról egészen mostanáig szó sem volt, Te említetted meg. Miből gondolod, hogy velük szimpatizálok? Nem utaltam erre soha sehol, mert azt én sem szeretem. Ez a vita egészen másról szól."

    Ne haragudj, később, mikor visszaolvastam, már finomabban fogalmaztam volna. Sajnálom. Csak még egyszer, mert félreérthettük egymást:
    #9625: "Az oldal látogatottságát csökkenti, így kevesebb a (reklám)bevétele. Nem fair akkor sem. Ha meg ki van csomagolva, warez."

    Az utolsó mondattal egyetértek, kicsomagolni az egynapos promót és bármikor telepíthetővé tenni, ez warez, nem is erőltetem, ok.
    Az első kettővel volt bajom. A promót - felteszem - bárki, ismétlem bárki kirakhatja az oldalára és ezzel sokan élnek is (pl. mi itt a fórumon), egymást fedő, ugyanarra a promóra mutató oldalak mindegyike vajon szerződést köt a szoftvert/szolgáltatást eredetileg promótáló céggel, hogy az oldalukon is megjelenhessen a promó? Ehhez keresztül kell menni az ő regisztrációs, megrendelős processzükön, hogy hozzájuss (megkapják az email címed, fb oldalad (hogy fake, az most nem érdekes)) és nem csak egy linket dobnak hogy hé, ide menj. Az utóbbi napokban két ilyennel találkoztam, ezért nem érzem problémásnak, hogy Egyetlen 1 ad egy alter linket is a promóra, hiszen ezernyi oldal gyűjti ezeket, gyakorlatilag mi is egy ilyen vagyunk...nem? :-)

    És a két példa:
    GdPicture.NET Partners Edition -> Download>place order->ezután kapsz egy linket, hogy hol tudod letölteni és regisztrálni az eredeti oldalon ("Failed to parse response" hibaüzit kapok, nem tudom linkelni sajnos)

    ArtPlus Calendar Designer PRO -> itt az eredeti oldal, ők is csak megosztották.

    A tévedés jogát fenntartom, könnyen lehet, hogy kőkemény szerződések vannak a felek között, hogy hova kerülhet ki egy-egy promó, de erre nem vennék mérget. Még valami, amit nem biztos hogy jól értettem, a mega.nz-s feltöltéseket nem néztem, de ha az az eredeti telepítő, akkor az csak a promó idején belül regizhető, így azt sem tartom wareznak.
    Üdv :R

    [ Szerkesztve ]

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák