Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz mpierre #26253 üzenetére

    Milyen érdekes, hogy csak a P és H67-es lapok vannak a piacon, a Z v. X68 egyelőre merőben teoretikus, ergo tökéletesen értelmetlen azzal számolni, főleg, hogy mint sokadszorra leírom (nyilván ezúttal is hiába), az LGA1366 platformnak a piacon lévő termékek jelentenek konkurenciát, nem a csak képzeletben létezők, éppen ezért ezekről beszélgettünk. :U Próbálj csak meg venni gyorsan egy Z68-as lapot, akkor talán megérted a lényeget. ;)

    AirBooms: Emléxel, mit írtam az efféle beszólásokra? :P :B

    Qru: Nehogy már megint én legyek a felelős, ha valaki nem érti meg, ami világosan le van írva! :Y De tartom magam ahhoz, amit vállaltam.

    gV: Ez természetesen igaz, de nem ez jelenti a problémát, hanem, hogy NEM (igazán) fejlesztenek a beharangozott, és persze nem kevés pénzért eladott technológiára.

    i are robot: Ahhoz képest elég sokan eldiskuráltunk róla, egyébként meg nem ártana elolvasnod a belinkelt teszteket, hogy lásd, miről beszélek, azaz, hogy igenis konkurencia az új platform a legtöbb vásárlónak az X58-cal szemben, főleg, ha pl. csak 1 VGA-t használnak, vagy, mint a felhasználók többsége, nem tuningolnak.

    Cybertrone: Hát én szeretem néha csak úgy elnézegetni ezeket a szép grafikákat, vagy csak nosztalgiázni 3DMark2000-rel. :B :)
    B channel elméletileg, Intel spec. szerint nem megy XMP/tuning RAM-okkal. Persze elképzelhető, hogy bizonyos lapoknál ez nincs így, na, ezért esetleg megéri felárat fizetni, ha akad ilyen.

    HSM: ASUS-on és ASRock-on is volt zajszűrőm, és minden gyönyörűen szól a hifiben, pedig eléggé vájt fülű vagyok. Nem hiszem, hogy ha egy hangkártyán nem lehet megkülönböztetni a FLAC-ot az MP3-tól (akár 320-astól), akkor az a hangkártya különösebben minőségi lenne, de lehet, hogy csak az én fülem túl érzékeny (simán kiszúrom a magas hangok összemosott sercegését mp3-ból, az egyéb torzulásokról nem is szólva), persze jó hangrendszer is kell ehhez. Viszont ez már megint nagyon OFF lett, csak annyit akartam mondani, hogy nincs különösebb baj a mai, jobb integrált hangkarikkal. Szerintem. :R

    OldJohnny66: 51k az ASUS P6X68D-E 16+2 fázisos tápellátással. Hol van ez a drágább kategóriától? :F :Y P6TDlx2-m csak minimálisan (csak mérhetően) tudott többet (telj. teszt a honlapomon) az ASRock X58X-nél 16 vs. 8 fázis, viszont valamivel magasabb uncore és qpi volt benne stabil. Persze ez az, ami sosem fog meglátszani a hétköznapi teljesítményen.
    Ha csak felezik a fázisokat, akkor hogyan készülnek pl. a 12 fázisos lapok? azok csak 6 fázisosak valójában? :F

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák