Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    Hát, sokkal nem vagyok beljebb :( Az ÁSZ csak a vásárló jogaival és elállásával foglalkozik, ajánlati kötöttségről, meg nem teljesítésről egy szó sincs benne.

    A kár, ami ért csak annyi, hogy egy hete még bárhol meg tudtam volna venni a terméket, legalább 6-8 webshopban volt kifutó és leakciózott, pech, hogy ezeknél a barmoknál rendeltem meg, ma meg már sehol nincs.

    Azért az nagy gáz, hogy mindenféle ilyen Érden, vagy bármely családi házban bejegyzett himihumi Rufusz Computersek szabadon garázdálkodhatnak a neten, mint webshop..
    Összerak egy primitív webshopot, gondolom valami ingyenes motorral, mindenféle befektetés és képzettség nélkül, aztán vagy be tudják szerezni a cuccot amit rendeltek, vagy nem. Ha be tudja akkor keres rajta, ha nem, akkor nem érdekli, így jártak. Egy egyszerű készletnyilvántartó programjuk sincs, vagy csak nem tudják kezelni, ez azért brutál gáz.

    Kár, hogy ezeknek nincs jogi szabályozása, etikai kódexe és felügyeleti, ellenőrző szerve vagy szakmai szövetsége, amelyik kizárná és letiltaná az ennyire silány szolgáltatókat.
    De hát, virágozzék száz virág...

    Köszi azért a tippeket!
    ÜdW

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák