Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz #39796224 #98558 üzenetére

    SHP-600 után +1 részemről is az X2HR mellé. Használt Fideliótól szerintem ne ijedj meg, egyik legtartósabb fejes, amihez volt részem. Fülpárna kimosása (mosózsákban) ajánlott mondjuk.

    #98561Archttila: Hasonló nálam is a rendszer, annyi, hogy ifi powerem nincs. Nálam a legjobb(nak tűnő) vezeték, amivel próbálva volt az X2HR, a Sony MDR-1A vezetéke. Szerintem minőségibb fajta cucc, ráadásul rövid is. Próbáltam legalább egy fél tucat féle Ugreen, OneOdio, meg amit itthon összebarkácsoltam kábellel, de én nem hallottam különbséget a gyáritól, ami még quasy új, gyakorlatilag csak kipróbáltam. Mind réz egyébként.
    Ami miatt egyébként én lehet elgondolkodtatlak a kácsás vezetéktől, az az, hogy pl. EZT a fajta dugót én Aliról ENNYIÉRT. Nem beszéllek le, de lehet máshonnan olcsóbban összeszedes az alkatrészeket.
    Ugreenes kábelekről is lebeszéllek, amíg működnek, nagyon kényelmesek, egyes fajtái elég fun-ok is (nem gubancolódik, jól néz ki, stb.), de másfél évet a zöme nem bírt nálam. Volt amelyik pár hónapot bírt. Egyedül az alap, gumi borítású hosszabbító kábellel nincs problémám.
    Bár én nem rendeltem INNEN, de állítólag azt állítanak össze, amit akarsz. És elég nagy a választék. Csak 1 ötlet.
    Nem akarok a zsebedben turkálni, és persze egy jobb vezeték nem fog rosszat tenni egy X2HR-el, de azért 14-15ezer Ft-ot én nem költenék rá. Hangsúlyozom, hogy ezt X2HR vonatkozásában tartom. Egy ennél magasabb kategóriában lévő cucchoz elgondolkodnék én is vezeték cserén.
    Ha mégis ezt a 14-15ezeret "kellene" költenem vezetékre, akkor elehet inkább egy Audioquest Towerre költenék. Azt nem tudom, hogy jobb lenne-e, de 2m-es kábel nekem is kényelmesebb a gyári 3-nál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák