Új hozzászólás Aktív témák

  • #93040384

    törölt tag

    Sziasztok!

    A segítségetekre lenne szükségem, nagyon megköszönném ha valaki tanáccsal tudna ellátni. Visszaolvasgattam a topicot is, de nem igazán jutottam semmire sem...

    Fejhallgatót szeretnék vásárolni, újan, kizárólag otthoni zenehallgatásra használnám, az alábbi műfajokra: rock, blues, jazz, klasszikus, folk (pl. Eric Clapton, Norah Jones, Imagine Dragons), és egy kevés pop zene is néha.
    Nyitott fejhallgatót részesítem előnyben.

    Jelenleg egy Omnitronic SHP-600-at használok több éve nagy megelégedettséggel. A forrásom jelenleg egy HP laptop, ez Bang & Olufsen audio van, és a fejhallgató kimenete is nagyon tisztességes, pár más laptop fejhallgató kimenetét próbáltam már (pl. Lenovo), vagy pár külső hangkártyát is próbáltam, de ennek a laptopnak fejhallgató kimenete szól a legjobban véleményem szerint. Tehát akár maradhatna ez is, bár akkor kisebb impedanciájú, könnyen hajtható fejhallgató jöhet szóba.

    Amiket kinéztem, és nem tudok dönteni ezek között:
    -Audio-Technica ATH-AD900X
    -Sennheiser HD 660 S
    -Hifiman HE400SE
    -Hifiman Sundara
    -Egyéb (???)

    Az audiofil hangot keresem, volt egy több millió forintos hifi láncom, abba raktam minden pénzemet, amit fél éve adtam el, és egy jobb fejhallgatóval szeretném pótolni, viszont arra pedig nem vagyok hajlandó olyan sokat szánni, elég ha egy kicsivel jobb hangot kapok addigis, amíg nem engedhetek meg újra magamnak egy hifi láncot.

    Nos, ha a HE400SE-t venném, akkor biztosan maradna a HP laptop audió kimenete, ha pedig a többiben gondolkodnék, akkor beruháznék egy fejhallgató erősítőre + DAC-ra, például az AudioQuest DragonFly Cobalt-ra, bár tudom hogy nem a legjobb párosítás legtöbb fejhallgatóval.
    Ennél magasabb kategóriás fejhallgatókat nem néztem, mert nem látom értelmét, mivel a forrásom a laptop lesz, tehát szerintem hiába költenék el egy fejhallgatóra több százezer forintot, nem hinném hogy megtudná mutatni az én láncomban a teljes tudását.

    Köszönöm a segítséget előre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák