Új hozzászólás Aktív témák

  • letoltobeze

    aktív tag

    válasz fericske #89223 üzenetére

    Igen, kitartok az ADI mellett.
    Mert Összehallgattam Chord Mojo-val, Loxjie P20-al, SMSL SP200-al és A&K KANN-al és az jött ki a legjobbnak. (Biztos nem a legjobb "ellenfelek" de perpillanat erre volt lehetőségem és azért egyik sem az a cucc, amiről csupa sz@rt írnának a felhasználók, tesztek)

    Példa: H.U.V.A. Network - Ephemeris című albumának 3 trakcje - Orientations - 4 perc 10 mp-nél először az ADI-val halottam meg, hogy esik az eső. Persze utána, fülelve, figyelve a KANN-ál is hallottam, de ugye nem kell magyaráznom, hogy azért az úgy más...

    Basszus: az A&K KANN-t az autóm AUX-ára kötve olyan basszust nyom, hogy le kellett tekernem mínuszba (!), hogy ne rezegjen a tüdőm mint egy membrán :D - na ilyen eddig még semmivel sem volt... Szóval szerintem ebből joggal következtetek arra, hogy a KANN-ban van elég basszus. Ehhez képest, ha a Quad ERA-1-et rákötöm kevesebb mélyet ad, mint ha a Quad-ot az ADI-val hajtom, (alapbeállításon) akkor nem logikus, hogy nem az ADI basszusával van a "baj"?

    Igyekeztem mindent mindennel kipróbálni és arra jutottam, hogy egy adott fejest különböző forrásokról meghajtva sokkal kisebb a különbség, mint egy adott forrásról különböző fejeseket hallgatva. (Kivétel talán az Audio Technika ATH-MSR7)

    Ha mindezt figyelmesen végigolvastátok, akkor nektek nem logikus, hogy a megfelelő fejhallgató kiválasztásában keresem a megoldást?
    :) :) :)

Új hozzászólás Aktív témák