Új hozzászólás Aktív témák

  • 4C

    csendes tag

    "Nem jelent semmit, hogy később jelent meg a Beyer. Nem túl bonyolult szerkezetek a fejesek, gyakorlatilag az összes dinamikus ugyanúgy működik, hangszóró téren sincs óriási innováció (legalábbis ebben az árkategóriában), stb, stb. A jövőképes dolgot meg csak simán nem értem. :)"

    Köszönöm! Igazából pont ez az, amit tudni szerettem volna. Marhára nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal, de így már megnyugodtam. Nyugodt szívvel búcsúzom a Sony-tól. :) A jövőképben meg az olyan "újdonságokra" gondoltam, mint pl "360 audio". Mikor egy software elemzi a fülünk formáját, és ehhez állítja be a legjobb hangzást, stb...

    "Ha elolvasod a Beyer leírását ehhez a fejeshez, akkor látod, hogy épp telefonokhoz tervezték, utcára. Ezért is a szabályozható basszus, ami zajban degradálódik, otthonra viszont nem kell."
    Semmi baj nincs a választásoddal."

    Szégyen szemre elakadtam a technikai paramétereknél, és ezek alapján, valamint a robosztus felépítés miatt ezt inkább egy studio fülesnek képzeltem. De nagyon jó ezt is tudni, és ez megerősít abban, hogy jól döntöttem.

    Köszönöm Mindenkinek! :R

Új hozzászólás Aktív témák