Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti

    senior tag

    Sziasztok!
    Hallgatózom a Beyerdynamic DT880-at. Ma megjött. Alig vártam az estét, hogy leteljen a szolgálat. Tényleg makulátlan állapotú volt, ahogy az eladó mondta.
    Két óra hallgatózás után elég pozitív a véleményem. Először ráküldtem a bejárató lemez amit itt ajánlott valaki a múltkor. Full System Enhancer & Rejuvenation Disc-et.
    Gyönyörűek a magasai. És nagyon részletezőek. A közepek szintén nagyon ott vannak! Tényleg minden nesz hallatszik a zenében. Eszméletlen. ( Gregory Porterneknél még azt is lehetett hallani, ahogy néha a nyelve elválik a szájpadlásától és finoman nyúlósan csattan' egy nagyon picit....)
    A mélyek viszont elég szerénynek tűnnek. De lehet a gamer füles után még nem állt át a fülem.
    A térleképezése tényleg kiváló! Mármint a fülesek között. A zárt fülesemnél sokkal jobb. Tényleg jó nagy különbség van közöttük. Mondjuk azért picit többet vártam volna a hozzászólások alapján.
    A színpad tényleg kinyílt, de néha olyan érzésem van, mintha a zenészek a hátam mögött játszanának, énekelnének és nem előttem. Lehet az én elvárásaim voltak nagyok. vagy régebben elkényeztetett a Tdl Rtl 2 SE ilyen téren, de egyszerűen nagyon nehezen bírom a térben elhelyezni a színpadot.
    De lehet csak még szoknom kell a fejhallgató témát'.
    Meg majd, ha lesz egy minőségebbi lejátszóm, akkor az dob rajta. ( Ennek van topikja? Vagy honnan lehet nézelődni, hogy milyen veszteségmentes lejátszót érdemes venni? )

Új hozzászólás Aktív témák