Új hozzászólás Aktív témák

  • Greg204538

    tag

    válasz Dave™ #60410 üzenetére

    Nadot még nem hallottam, de ha már ebben a kategóriában barangol a fórum, és van rajtam kívül más, aki erősítetlenül szeretne zenét hallgatni, és van mondjuk egy DAPja (fiio x3II nekem elégséges), szerintem is érdemes tennie egy próbát az FSPvel - ahogy bodz is ajánlja.
    Minden korábbi fejesemnek volt egy jól meghatározott hangkaraktere, a Focal Spirit Pro-ban nem érzem ezt, nagyjából úgy szólal meg, ahogy azt a felvétel megkívánja. Nekem abszolút bejött, már csak a kesst kell összeszedjem, és megtalálnom a garanciában legerősebb hazai forgalmazót, mert ez a cucc esetenként széthullik :) Ebben kérnék segitséget:

    Melyik hazai forgalmazónál megy flottul a garanciakezelés?

    Szimpatikus srácok vannak a kipróbálásom helyszínén a HitSpaceben, elmondásuk szerint cserélnek is épp egy FSP-t a fejpánt repedése miatt (tipikus hiba), megvárom, hogy alakul. Személyes tapasztalatokat hálásan fogadok minden forgalmazóval kapcsolatban (muziker, hitspace).

    Minden korábbi fejesemnek volt egy jól meghatározott hangkaraktere, a Focal Spirit Proban-ben nem érzem ezt, erőlködés nélül, nagyjából úgy szólal meg, ahogy azt a felvétel megkívánja és közebben nem erőlködik. Végre egy fejes, ami tényleg majd úgy szól, ahogy a hype ígérte.

    Szóval, aki szeretne egy patika állapotú msr7-t, az figyelje az aprót 1-2 hónap múlva, illetve akinek van egy garis, amitől megválna, ne tartsa magában.

    Más - Örömmel merülök el az MSR7 hangjában, de valóban az összképe közel sem az igazi. Ha az ember nem a részleteket fürkészi, édeskésen vernyogónak is érezheti, embere és hangulata válogatja - én sok érdekeset találtam benne: elsősorban a tiszta és könnyed megszólalása, térábrázolása, mikrorészletei és mozgásleképezése ami megragadt. Kicsit olyan, mintha a zene mögé látna az ember. Ez az időtöltés nem zenehallgatás, csak fület simogató kíváncsiságom kiélése. Ehhez mondjuk rádugtam egy ~20ezres kábelt , mert volt elfekvőben, és hát eszméletlenül skálázódott az asztali láncon is. Rengeteg előnyét ez az ezüst kábel hozta ki, a gyárival egy dinamikátlan, vékony zagyvaságnak érződik. Persze visszalépni mindig borzasztó :)

    Köszi, hogy figyeltél, szép napot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák